İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Burnley Bahis Tahmini 09.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton evinde, Burnley karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Brighton ile Burnley takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Brighton galibiyetine 1.50, beraberlik tercihine 4.80, Burnley galibiyetine ise 6.40 verildiğini görüyoruz.

Brighton’da Hedef Üst Sıralar

Brighton Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. Roberto De Zerbi’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta içi AMEX’de konuk ettiği Brentford’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Pascal Gross ve Jack Hinshelwood’un attığı gollerle 3 puanı alan Brighton son 3 maçta 2. kez galibiyet sevinci yaşadı. Premier Lig’de gol yeme serileri devam eden Brighton tam 15 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Bu hafta sonu ise AMEX’de Burnley’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Brighton’da Danny Welbeck, Julio Ensico, Ansu Fati ve Pervis Estupinan’ın sakatlıkları sürüyor.

Burnley Düşme Hattında

Burnley Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Vincent Kompany’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Molineux Ground’da konuk olduğu Wolverhampton karşısında puan alamadı. Rakibne 1-0 kaybeden Burnley düşme hattında yer almaya devam ediyor. Bu sezon Premier Lig’de geride kalan 15 haftada sadece 2 galibiyeti bulunan Burnley’de işler yolunda gitmiyor. Bu hafta AMEX’de konuk olacakları Brighton karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Burnley’de Jack Cork’un sakatlığı devam ediyor.

Brighton – Burnley Maç Bilgileri

Brighton – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00 başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Danny Welbeck, Julio Ensico, Ansu Fati ve Pervis Estupinan’ın sakatlıkları sürüyor. Burnley’de Jack Cork’un sakatlığı devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Brentford’u 2-1 ile geçti. AMEX’de 3 puanı almayı başaran Brighton moralli. Burnley ise geçen hafta Molineux Ground’da konuk olduğu Wolverhampton’a 1-0 kaybetti. Çok etkili olamadıkları maçtan puansız ayrıldılar. Premier Lig’de düşme hattında yer alan Burnley’in bu hafta da işi zor. Brighton favori taraf. AMEX’de konuk edecekleri Burnley karşısında da kazanarak çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton 1 puanı zor kurtardı. AMEX’de konuk ettikleri Burnley ile 1-1 berabere kaldılar.