İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Athletic Bilbao Bahis Tahmini 10.12.2023

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Granada evinde, Athletic Bilbao karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Granada ile Athletic Bilbao takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Granada galibiyetine 4.65, beraberlik tercihine 4.15, Athletic Bilbao galibiyetine ise 1.70 verildiğini görüyoruz.

Granada 12 Maçtır Kazanamıyor

Granada’nın La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da lider Real Madrid’e konuk olan Granada mücadeleyi 2-0 kaybetti. La Liga’da bu sezon sadece 1 kez kazanabilen Granada düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta yeni hocası Medina yönetiminde çıktıkları ilk maçta da puan alamadılar ve galibiyet hasretleri 12 maça çıktı. Bu hafta Los Carmenes’de Athletic Bilbao’yu konuk edecek Granada’da Jesus Vallejo ve Raul Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao’dan Net Galibiyet

Athletic Bilbao son haftaların formda takımlarından biri diyebiliriz. Ernesto Valverde’nin ekibi geçen hafta konuk ettiği Rayo Vallecano’yu 4-0 ile geçtiler. Barcelona ve Real Madrid’in mağlup edemediği Rayo Vallecano’yu 4 golle dikkat çektiler. La Liga’dason 5 maçta 11 puan toplayan Bask ekibinin üst sıra takibi devam ediyor. Bu hafta sonu düşme hattında yer alan Granada’ya konuk olacaklar ve maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez ve Dani Garcia’nın sakatlıkları sürüyor.

Granada – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Granada – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Jesus Vallejo ve Raul Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez ve Dani Garcia’nın sakatlıkları sürüyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Granada La Liga’da uzun bir süredir puan kaybı yaşıyor. Bu sezon geride kalan 15 haftada sadece 1 kez kazanabildiler. Geçen hafta lider Real Madrid’e deplasmanda 2-0 kaybetmişlerdi. Athletic Bilbao ise Rayo Vallecano’yu 4-0 ile geçti. Son haftalardaki çıkışını devam ettiren Athletic Bilbao üst sıraları zorluyor. Bu hafta Los Carmenes’de konuk olacakları Granada karşısında da favoriler. Valverde’nin öğrencileri bu deplasmanda 3 puan ile ayrılır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruymadı. Granada deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.