İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Osasuna İddaa Tahmini 10.12.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna deplasmanda, Cadiz’e konuk olacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Cadiz ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 2.92, beraberlik 3.15, Osasuna kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış. 

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Cadiz karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da geride kalan 15 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Sergio Gonzalez’in ekibi üst üste 11 maçtır ise 3 puan sevinci yaşayamıyor. Düşme hattına iyice yaklaşan Cadiz bu hafta sonu Osasuna’yı konuk edecek. Maç öncesinde Cadiz’de Gonzalo Escalente ve Luis Hernandez sakat. Victor Chust ise kart cezalısı.

Osasuna Üstünlüğünü Koruyamadı

Osasuna’da La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Real Sociedad’ı konuk eden Osasuna karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri düşme hattına yaklaşmaya başladı. Bu hafta konuk olacakları Cadiz deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Osasuna’da Alejandro Catena kart cezalısı. Ruben Pena ve Kike Barja ise sakat olan isimler.

Cadiz – Osasuna Maç Bilgileri

Cadiz – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Gonzalo Escalente ve Luis Hernandez sakat. Victor Chust ise kart cezalısı. Osasuna’da Alejandro Catena kart cezalısı. Ruben Pena ve Kike Barja ise sakat olan isimler.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Cadiz La Liga’da geçen hafta Balaidos’da konuk olduğu Celta Vigo ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da üst üste 11 maçtır kazanamayan Cadiz düşme hattına iyice yaklaştı. Osasuna’da son haftalarda puan kaybı yaşıyor. Geçen hafta El Sadar’da konuk ettikleri Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldılar. Son 5 maçta da kalesini gole kapatamayan bir Osasuna var. Nuevo Mirandilla’da gollü bir maç beklentim var. Hem Cadiz hem de Osasuna skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Rexbet Oranı: KGVAR Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz’de puan kayıpları devam ediyor. Nuevo Mirandilla’da konuk ettikleri Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar.