İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Girona İddaa Tahmini 10.12.2023

İspanya La Liga’da liderlik hesapları yapan Girona deplasmanda, Barcelona’ya konuk olacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Barcelona ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.55, beraberlik 4.70, Girona kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Barcelona’da Hedef 3 Puan

Barcelona La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Atletico Madrid’i konuk eden Barceona sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Lider Real Madrid’in kazandığı haftada hata yapmayan Xavi’nin öğrencileri 34 puan ile 3. sırada. Lider Real Madrid’in 4 puan gerisindeler. Öte yandan bu hafta ise Girona’yı konuk edecekler. Girona karşısında kazanmaları halinde umutlar artacak. Olası bir mağlubiyette ise Barcelona’nın şampiyonluk şansı zora girebilir. Bu hafta Barcelona’da Ter Stegen, Gavi ve Inigo Martinez’in sakatlıkları devam ediyor.

Girona Dikkat Çekiyor

Girona bu sezon La Liga’da dikkat çeken takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta sonu Montilivi’de Valencia’yı konuk eden Girona, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştükleri maçta son 10 dakikada arka arkaya goller bularak 3 puanı almayı başardılar. Son 6 maçta 16 puan toplayan Girona lider Real Madrid ile eşit puana sahip. Bu hafta konuk olacakları Barcelona’nın 4 puan önündeler. Maç öncesinde Girona’da Toni Villa, Borja Garcia ve Yangel Herrera sakat olan isimler.

Barcelona – Girona Maç Bilgileri

Barcelona – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ter Stegen, Gavi ve Inigo Martinez’in sakatlıkları devam ediyor. Girona’da Toni Villa, Borja Garcia ve Yangel Herrera sakat olan isimler.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

İddaa Tahmini

Barcelona’da yüzler gülüyor. Geçen hafta iç sahada Atletico Madrid’i konuk eden Xavi’nin öğrencileri sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Tek golle 3 puanı alan Barcelona puanını 34 yaptı ve zirve takibini devam ettirdi. Girona ise çıkışını devam ettiriyor. Son 7 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Girona moralli. Geçen hafta Montilivi’de Valencia’yı 2-1 mağlup ettiler. Son 7 maçlık süreçte tam 19 puan topladılar. Barcelona maçın favorisi. Girona kolay bir rakip değil ama Barcelona’nın kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1 Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz sürpriz yaptı. Barcelona’yı deplasmanda 4-1 mağlup ettiler ve liderliğini devam ettirdi.