Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Alanyaspor Bahis Tahmini 10.12.2023

Trendyol Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Alanyaspor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

İstanbulspor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.57, Alanyaspor galibiyetinin ise 2.61 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor Deplasmanda Kaybetti

İstanbulspor Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 3-0 kaybettiler. Süper Lig’de geride kalan 14 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Sarı Siyahlılar bu sezon Süper Lig’in en büyük düşme adayı olarak gösteriliyor. Bu hafta sonu iç sahada Alanyaspor’u konuk edecekler. Alanyaspor karşısında kazanmaları halinde rakibinin üzerine çıkacaklar. Maç öncesinde İstanbulspor’da savunmadan Mehmet Yeşil kart cezalısı.

Alanyaspor 6 Maçtır Kazanamıyor

Alanyaspor’da gidişat hiç iyi değil. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Konyaspor karşısında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Akdeniz ekibi Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamıyor. Fatih Tekke’nin göreve gelişinden bu yana 4 hafta geride kaldı ve sadece 1 puan toplayabildiler. Öte yandan Süper Lig’de 6 maçtır da kazanamıyorlar. Düşme hattında yer alan Alanyaspor bu hafta İstanbulspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

İstanbulspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da savunmadan Mehmet Yeşil kart cezalısı.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

İstanbulspor Süper Ligde kötü bir sezon geçiriyor. Geçen hafta konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 3-0 kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon sadece 2 kez kazanabilen Sarı Siyahlılar son sırada. Alanyaspor’da ligin vasat takımlarından biri. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 2-2 berabere kaldılar. Fatih Tekke’nin göreve gelişinden bu yana galip gelemiyorlar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında skor üretmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Genzobet Oranı: KGVAR Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor haftalar sonra kazandı. İstanbulspor deplasmanında 1-0 kazanarak nefes aldılar.