sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 09.12.2023

9 Aralık Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Atalanta – Milan: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftası kapsamında, 9 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadelede, Atalanta ile Milan karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Torino deplasmanına konuk olan Atalanta, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve son haftalardaki kötü gidişatını sürdürdü. Milli ara öncesinde başlayan kötü gidişat, milli ara dönüşünde devam etti. Son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Atalanta, sadece Udinese’den puan almayı başarırken, İnter, Napoli ve Torino karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. 14 hafta sonunda 20 puanla 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise son haftaya namağlup lider giriyor. Avrupa başarısını bir türlü lige taşımayı başaramayan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, ligde kötü gidişata derbi galibiyetiyle son vermek istiyor. Son haftalardaki performans grafiğiyle, ev sahibinin Milan karşısında işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftası sahasında Frosinone’yi konuk eden Milan, 3-1’lik galibiyetle yükselişini sürdürdü. Son haftalarda sakatlıklarla boğuşmasına rağmen zirve takibini bırakmayan Stefano Pioli ve öğrencileri, üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, Fiorentina ve Frosinone karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Lider ile arasındaki puan farkını 6’ya kadar indiren konuk ekip, bu hafta Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak. Ligde zaman zaman düşüşe geçmesine rağmen, zirve takibini bırakmayan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 umutlarını koruyor. Grupta son hafta Newcastle United deplasmanında kazanmaktan başka şansı kalmayan konuk ekip, iki kulvarda birden hedeflerine devam edebilmek için, hem Atalanta hem de Newcastle United karşısında kazanmak zorunda diyebiliriz. Düşüşe çare arayan Atalanta, ilk haftalardaki etkili lig performansına geri dönmek istiyor. Milann ise son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve yarışının içerisinde kalmayı başarırken, lider ile puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. İki ezeli rakibin 15. haftada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Union Berlin – Mönchengladbach: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 14. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Union Berlin ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. 9 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Bayern Münih deplasmanına konuk olacak olan Union Berlin, karşılaşmanın yoğun kar nedeniyle ertelenmesini ardından, zorlu fikstürde dinlenme şansı buldu. Union Berlin cephesinde teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmadı. Urs Fischer ile harika bir sezonu geride bırakan ev sahibi, yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle başlarken, ligde alınan üst üste 9 mağlubiyet, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk 4 haftasında yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adamla yollar ayrıldı. Milli arada göreve Nenad Bjelica’yı getiren Union Berlin, yeni hocasıyla çıktığı ilk 2 maçta beraberliklerden kurtulamadı. Almanya Bundesliga sahnesinde Augsburg ile berabere kalan konuk ekip, devler sahnesinde ise Braga ile berabere kaldı. Almanya Bundesliga’nın en alt sırasından kurtulmak isteyen Union Berlin, bu hafta Gladbach’ı evinde ağırlayacak. Gerardo Seoane ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 13. haftayı 3 puanla kapattı. Mönchengladbach iç saha galibiyetlerine Hoffenheim karşısında 2-1’lik skorla devam ederken, taraftarı önünde 3’te 3 yapmayı başardı. Ligde gösterdiği iç saha etkisini Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda devam eden ekip, hafta içi fikstüründe evinde ağırladığı Wolfsburg’a karşı aldığı 1-0’lık galibiyetle, adını Çeyrek Finalistler arasına yazdırdı. Ligde 13 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, dış saha karnesiyle güven vermekten ise çok uzakta. Deplasmanda çıktığı 3 maçtan 1 puan alabilen Gladbach, 6 maçtan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Konuk ekibin dış sahada kaybettiği puanlarla, üst sıralardan uzak kaldı. Bir tarafta ligin en alt sırasında yer alan ve yeni hocasıyla dipten kurtulmak isteyen Union Berlin, diğer tarafta ise deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralardan kurtulamayan Gladbach var. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Werder Bremen – Augsburg: 02 (Ç), 1.35 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; 9 Aralık Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga’da 14. hafta heyecanı yaşanıyor. Werder Bremen’in sahasında Augsburg’u konuk edeceği mücadele, saat 17.30 itibariyle başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Werder Bremen’in, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Ole Werner yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, ilk 13 hafta itibariyle sadece iç sahadan 3 galibiyet çıkarırken, Werder Bremen deplasmanda çıktığı tüm maçlarda ise puan kayıplarına engel olamadı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, Wolfsburg ve Frankfurt karşısında alınan üst üste beraberliklerin ardından, Bayer Leverkusen ve Stuttgart karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 180 dakikada skor üretemeyen ev sahibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Frankfurt engelini iç sahada 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Augsburg, Jess Thorup yönetiminde yükselişini sürdürüyor. Teknik adam değişikliğinin ardından ligde son 6 hafta namağlup bir performans sergileyen konuk ekip, düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Göreve Jess Thorup’un gelişiyle birlikte toparlanmayı başaran konuk ekip, ilk 7 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen, son 6 haftadan ise 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. 6 haftalık fikstürde 13 gole ima atan Augsburg, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkaran konuk ekip, bu hafta seriyi Werder Bremen deplasmanında sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın son 6 haftasında yenilmezlik serisiyle dikkat çeken Augsburg, yeni hocasıyla namağlup bir performans sergiledi. Konuk ekibin seriyi Werder Bremen deplasmanında en az 1 puanla sürdüreceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.99

Bets10 Bahis Oranı: 4.58