sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 09.12.2023

Almanya Bundesliga’da 14. hafta heyecanı yaşanıyor. 9 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Heidenheim – Darmstadt 98: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. 9 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramayan ev sahibi, son 7 haftalık fikstürde ise sadece Stuttgart’ı iç sahada mağlup edebildi. Sadece iç sahada maç kazanabilen Heidenheim, deplasmanda ise maç kazanmayı başaramadı. Kalesinde gördüğü 28 golle, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Frank Schmidt ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunuyor. Bu hafta küme düşme hattında yer alan Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak olan Heidenheim, mağlup olması halinde Almanya Bundesliga’nın küme düşme hattına girecek. Geçtiğimiz haftayı iç sahada 1-0’lık Köln mağlubiyetiyle tamamlayan Darmstadt 98, galibiyet hasretini ligde 6 haftaya çıkarırken, küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Lige yeni yükselen ve sezona Torsten Lieberknecht yönetiminde hazırlanan konuk ekip, küme düşme hattında yer almasına ve ilk 13 haftanı 11’inde puan kaybetmesine rağmen, teknik adam ısrarına devam ediyor. Sadece Werder Bremen ve Augsburg karşısında maç kazanabilen Darmstadt 98, 13 maç sonunda kalesini 34 gole kapatamadı ve ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Rakip fileleri ise 15 kez havalandıran konuk ekip, aynı zamanda ligin en zayıf 3 hücum performansından 1’ini sergiledi. Galibiyet adına güven vermeyen konuk ekip, kendisi gibi lige yeni yükselen Heidenheim karşısında galibiyet arayacak. İlk 13 hafta itibariyle Almanya Bundesliga’nın en zayıf savunma performanslarını sergileyen Heidenheim ve Darmstadt 98, kötü gidişata son vermek adına sahaya çıkıyor. Galibiyet adına güven vermeyen iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Wolfsburg – Freiburg: MS 2, 2.64 (iddaa) – 2.98 (Bets10) ; 9 Aralık Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga’nın 14. hafta mücadelesinde, Wolfsburg ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından, Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak. Wolfsburg önce Almanya Bundesliga ardından Almanya DFB Kupası’nda mağlubiyetlerden kurtulamadı. Niko Kovac ve öğrencileri, yeni sezona iyi bir başlangıç yaparken, 6. haftaya kadar ligin iddialı takımları arasında yer aldı. Ligin son 7 haftasında düşüşe geçen Wolfsburg, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bochum deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, son 7 haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. Almanya DFB Kupası Son 16 Turu kapsamında ise hafta içi Gladbach deplasmanına konuk oldular. 120 dakika oynanan mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, lige yorgun ve moralsiz dönüyor. 11.sıraya kadar gerileyen Wolfsburg, üst sıra yarışından büyük ölçüde koptu diyebiliriz. UEFA Avrupa Ligi’nde etkisine tam gaz devam eden Freiburg, A Grubu’nda 5 haftayı 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, gruptan çıkmayı garantiledi ve son hafta liderlik koltuğu için mücadele etmeye hak kazandı. Liderlik koltuğunu West Ham ile paylaşan Freiburg, Avrupa sahesinde iyi bir sezon geçiriyor. Almanya Bundesliga’da ise 4 haftadır yaşadığı puan kayıplarına Avrupa dönüşünde son veren konuk ekip, Mainz 05 deplasmanından aldığı 1-0’lık galibiyetle, 13 hafta sonunda 5. kez kazandı. 18 puanla 8. sırada yer alan ve rotasını lige çeviren Freiburg, üst sıraları bırakmıyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Feiburg, bu hafta düşüşe geçen Wolfsburg’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga sahnesinde 4 hafta sonra galip gelen Freiburg, Avrupa’da gösterdiği etkiyi, lige taşımaya başladı. Üst sıraları bırakmayan Freiburg, galibiyetlerine zor günlerden geçen Wolfsburg’a karşı deplasmanda devam edecektir.

Dortmund – Leipzig: MS 1, 2.23 (iddaa) – 2.56 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Borussia Dortmund ile Leipzig, 9 Aralık Cumartesi akşamında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’d sahne alacak dev maçı, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Edin Terzic ve öğrencileri, iki kulvarda birden etkili olmayı başarırken, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda mağlubiyetten kurtulamadı. Stuttgart deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, Çeyrek Final hayallerine veda eden Dortmund, rotasını yeniden Bundesliga’ya çevirdi. Geçen hafta lider Bayer Leverkusen’e karşı 1-0’lık üstünlüğü korumayı başaramayan ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Sarı Siyahlıların, lider ile arasında 10 puan fark bulunuyor. Leipzig karşısında kazanmak isteyen Dortmund’un, zirve yarışında kalmak için galibiyete ihtiyacı var. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Son 16 biletini cebine koyarak rahat bir nefes alan Leipzig, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Marco Rose ve öğrencileri, G Grubu’nda 5 haftadan 9 puan toplarken, liderliği Manchester City’e kaptırıp Son 16 Turu’nu garantiledi. Lige odaklanan Leipzig, geçtiğimiz hafta Heidenheim’ karşı iç sahada aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, lider ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi. Zirve yarışına yeniden dahil olmayı başaran konuk ekibin, ligde son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 galibiyetle kapattığını söyleyelim. Kısa süreliğine rotasını tamamen lige çeviren Leipzig, lideri ile puan farkının açılmasını istemiyor. İç sahada namağlup bir performans sergileyen Rose ve öğrencileri, deplasmanda ise 2 haftadır Mainz 05 ve Wolfsburg mağlubiyetlerinden kurtulamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini garantileyen ve lige odaklanan Dortmund, geçen hafta lider ile deplasmanda berabere kaldı. İyi bir futbol sergileyen Dortmund, bu hafta ise en yakın rakibi Leipzig’e karşı galibiyet arayacak. Sarı Siyahlıların taraftarı önünde kazanacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 8.47

Bets10 Bahis Oranı: 13.26