İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Manchester City İddaa Tahmini 10.12.2023

İngiltere Premier Lig’de zor bir dönemden geçen Manchester City deplasmanda, Luton Town karşısında kazanarak moral bulma hedefinde. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Luton Town ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Luton Town kazanır 18.00, beraberlik 8.10, Manchester City kazanır ise 1.17 olarak açıklanmış.

Luton Town Son Saniyede Yıkıldı

Luton Town geçtiğimiz hafta içi Kenilworth Road’da konuk ettiği Arsenal karşısında puan almaya çok yaklaştı ama olmadı. Maçın son saniyelerinde Declan Rice’ın golüne engel olamadılar ve mücadeleyi 4-3 kaybettiler. 3-2 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Rob Edwards’ın öğrencileri Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta sonu ise yine güçlü bir rakip ile karşılaşacaklar. Manchester City’i konuk edecek olan Luton Town’un işi zor. Maç öncesinde Luton Town’da Daniel Potts, Mads Andersen ve Reece Burkeun sakatlığı sürüyor.

Manchester City’de Puan Kayıpları

Manchester City Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Aston Villa deplasmanından puan çıkartamadı. Maçın 2. yarısında yedikler golle 1-0 kaybettiler. Rodri’nin yokluğunda bu sezon ciddi puan kayıpları yaşayan Manchester City Premier Lig’de oynadığı son 4 maçtan da puan kaybederek ayrıldı. Lider Arsenal’ın 6 puan gerisine düştüler. Bu hafta sonu Luton Town’a konuk olacak Manchester City’nin kazanmaktan başka çaresi yok. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

Luton Town – Manchester City Maç Bilgileri

Luton Town – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Mücadele Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Daniel Potts, Mads Andersen ve Reece Burkeun sakatlığı sürüyor. Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Manchester City'nin 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Jeremy Doku, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Luton Town Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta içi Kenilworth Road’da konuk ettikleri lider Arsenal’a 4-3 kaybettiler. Çok iyi oynamışlardı ama son saniyede yedikleri gole engel olamadılar. Manchester City’de ise galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Geçen hafta Aston Villa deplasmanında 1-0 kaybettiler. Lider Arsenal’ın 6 puan gerisine düşen Manchester City’de moraller bozuk. Bu hafta kazanmaları şart. Guardiola’nın çözüm üretmesi şart. Manchester City’den net bir galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.27

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchster City 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. Luton Town’u 2-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirirler.