İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham West Ham İddaa Tahmini 10.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Geçen haftayı galibiyet ile kapatan Fulham iç sahada, West Ham’ı konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Fulham ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Fulham kazanır 2.42, beraberlik 3.55, West Ham kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Fulham’dan 5 Gollü Galibiyet

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi farklı bir galibiyet aldı. Craven Cottage’dek konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 5 golle geçtiler. Sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrılan Fulham bu sezonun en farklı galibiyetini elde etmiş oldu. Son 3 Premier Lig maçın 2. kez galibiyet sevinci yaşayan Fulham bu hafta Craven Cottage’de West Ham’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Fulham’da Issa Diop, Adama Traore ve Rodrigo Muniz’in sakatlıkları sürüyor.

West Ham Derbide Galip Taraf

West Ham Premier Lig’de son haftaların formda takımlarından biri. Geçtiğimiz hata içi Londra derbisinde Tottenham’a konuk olan West Ham, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. David Moyes’un öğrencileri tekrardan bir çıkış yakaladı ve üst sıra takibini sürdürüyor. Son 4 maçta 10 puan toplayan West Ham’da moraller yerinde. Bu hafta Fulham’a konuk olacak West Ham’da Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor.

Fulham – West Ham Maç Bilgileri

Fulham – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Issa Diop, Adama Traore ve Rodrigo Muniz’in sakatlıkları sürüyor. West Ham’da Michail Antonio’nun sakatlığı devam ediyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Fulham hafta içi Burnley engine 5 golle geçti. Craven Cottage’de konuk ettikleri Burnley’i 5-0 mağlup ettiler. Son haftalarda hücumda oldukça üretken bir Fulham var. West Ham’da ise çıkışını devam ettiriyor. Hafta içi Tottenham deplasmanında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan David Moyes’un ekibi derbiden 3 puan ile döndü. Premier Lig’de son 4 maçta 10 puan toplayarak dikkat çektiler. Craven Cottage’de yine gollü ve zevkli bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham yine farklı kazandı. West Ham’ı 5-0 mağlup ederek dikkat çekmeyi başardılar.