Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Trabzonspor İddaa Tahmini 10.12.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kaybeden Gaziantep FK iç sahada, Trabzonspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Gaziantep FKTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 3.09, beraberlik 3.56, Trabzonspor kazanır ise 2.41 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Gaziantep FK Deplasmanda Kaybetti

Gaziantep FK Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamadı. Önce iç sahada Ankaragücü’ne 1-0 kaybeden Kırmızı Siyahlılar geçtiğimiz hafta sonu ise Kasımpaşa deplasmanında 4-2 kaybetti. Bu maçta Alexandru Maxim’in bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. Üst üste mağlubiyetler alan Marius Sumudica’nın öğrencileri bu hafta sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da Max Gradel ve Furkan Soyalp kart cezalısı. Ulaş Zengin’in ise sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor 5 Maç Sonra Kaybetti

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında puan alamadı. Rakibine son dakikalarda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Abdullah Avcı’nın göreve gelişinden bu yana ilk kez mağlup olan Trabzonspor’un Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bordo Mavililer lider Fenerbahçe’nin tam 14 puan gerisinde şampiyonluk yarışının bir hayli uzağındalar. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Trabzonspor’da Nicolas Pepe, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Gaziantep FK – Trabzonspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Max Gradel ve Furkan Soyalp kart cezalısı. Ulaş Zengin’in ise sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor’da Nicolas Pepe, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Gaziantep FK geçen hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-2 mağlup oldular. Sumudica’nın öğrencileri son 2 maçta puan alamadı. Trabzonspor ise Kayserispor karşısında kazanması beklenirken mağlup oldu. Son dakikalarda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Abdullah Avcı’nın göreve gelişinden bu yana ilk mağlubiyetlerini aldılar. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Gollere yönelmekte fayda var. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor 3 puanı 3 golle aldı. Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup ederek Kayserispor yenilgisini unutturdular.