Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Pendikspor Bahis Tahmini 10.12.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Kayserispor iç sahada, Pendikspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Kayserispor ile Pendikspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 1.96, beraberlik tercihinin 3.93, Pendikspor galibiyetinin ise 3.93 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Trabzonspor Deplasmanında Kazandılar

Kayserispor Süper Lig’in son hafalarda formda takımlarından biri diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 1-0 kazanan Recep Uçar’ın ekibi haftayı 3 puan ile geçti. Oyuna sonradan dahil olan Bahoken’in attığı golle kazanan Kayserispor’da moraller yerinde. Süper Lig’de son 6 maçtır kaybetmeyen ve bu süreçte 16 puan toplayan Kayserispor 4. sıraya kadar yükseldi. Bu hafta ise Pendikspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Pendikspor Evinde Kaybetti

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Galatasaray karşısında puan alamadı. Mücadeleyi 2-0 kaybeden Pendikspor düşme hattına oldukça yakın. İlk yarıda iyi bir direnç gösterdiler ama ikinci yarıda Galatasaray’ın gollerine enge olamadılar Ivo Vieira yönetiminde bu sezon 3 galibiyet alan Pendikspor düşme hattındaki Başakşehir’in sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta sonu Kayserispor’a konuk olacak Pendikspor’da Josip Vukovic kart cezalısı.

Kayserispor – Pendikspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Pendikspor’da Josip Vukovic kart cezalısı.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiam

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

İddaa Tahmini

Kayserispor’un üst sıra takibi devam ediyor. Geçen hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olan Kayserispor sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bahoken’in golüyle 3 puana ulaşan Kayserispor’da moraller yerinde. Süper Lig’de 6 maçtır kaybetmeyen Kayserispor bu süreçte tam 16 puan topladı. Pendikspor ise alt sıralarda yer alıyor. Geçen hafta Galatasaray’a direnemediler ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Kayserispor net favori. Recep Uçar’ın ekibi çok formda ve Pendikspor karşısında da kazanarak haftayı kazanarak geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

Betelli Oranı: MS 1 Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor hata yapmadı. Düşme hattındaki rakibi Pendikspor’u 2-0 mağlup ederek üst sıra takibin devam ettirdiler.