Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Le Havre Maç Tahmini 10.12.2023

10 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan ve beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Strasbourg ile Le Havre karşı karşıya gelecek.

Betelli, Strasbourg galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Le Havre galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.30, 2.5 Alt 1.62 oran kazandırıyor.

Strasbourg Galibiyeti Unuttu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 8 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Galibiyeti unutan ev sahibi, hafta içi erteleme mücadelesinde Brest deplasmanına konuk olurken, Reims deplasmanından alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, kötü gidişatını 1-1’lik beraberlikle sürdürdü. Son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Strasbourg, Brest deplasmanında mağlubiyetten zor kurtuldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarıda Emanuel Emegha’nın bitime 10 dakika attığı golle 1 puanı aldı. Düşme hattının sadece 2 puan üzerinde yoluna devam eden Strasbourg cephesinde, ilk haftadan itibaren görevde kalan Patrick Vieira’nın tahtı fazlasıyla sallanıyor.

Le Havre 5 Hafta Sonra Kaybetti

Le Havre, Fansa Ligue 1’in 14. haftasında PSG engeline takıldı. Lideri sahasında ağırlayan Luka Elsner ve öğrencileri, 10. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan PSG karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşmaya 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Le Havre, uzun bir aranın ardından mağlubiyet yaşarken, düşme hattının uzağında kalmaya devam etti. Lige yeni yükselmesine rağmen, kısa sürede bu seviyeye adapte olduklarını söyleyelim. 14 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin 10. sırasında yer alan Le Havre, PSG mağlubiyeti öncesindeki 5 haftada, 4 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Kısa sürede toparlanmak isteyen konuk ekip, bu hafta Strasbourg karşısında galibiyet arayacak.

Strasbourg – Le Havre Maç Bilgileri

Strasbourg – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde bu hafta Gerzino Nyamsi ve Karol Fila’nın sakatlıkları devam ediyor. Le Havre’de ise Mathieu Gorgelin’in sakatlığı devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dion Sahi, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Emanuel Emegha.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Mohamed Bayo.

İddaa Tahmini

Ligde rahat bir konumda yer alan ve ilk 14 hafta itibariyle rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Le Havre, lidere karşı alınan iç saha mağlubiyetinin ardından, 8 maçtır kazanamayan Strasbourg’u deplasmanda mağlup etmeyi başaracaklardır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.13

Betelli Oranı: MS 2, Oran 3.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Strasbourg iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve Le Havre karşısında kazandı. Ev sahibine 2 gol galibiyeti getirirken, Le Havre ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı.