İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Newcastle United İddaa Tahmini 10.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Newcastle United deplasmanda, Tottenham’a konuk olacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Tottenham ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 2.22, beraberlik 3.90, Newcastle United kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Tottenham Derbiyi Kaybetti

Tottenham’da işler yolunda gitmiyor. Ange Postecoglou’nun öğrencileri son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi sahasında West Ham’ı konuk eden Tottenham 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın 2. yarısında yediği gollerle mağlup olan Tottenham haftayı puansız geçti. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta galibiyet alamayan Tottenham 5. sıraya kadar gerilemiş durumda. Lider Arsenal ile aradaki puan farkı da 9’a çıktı. Bu hafta sonu Newcastle United’ı konuk edecek Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Eric Dier, Manor Solomon, James Maddison ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor.

Everton’dan Puan Alamadılar

Newcastle United Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Everton deplasmanından puan çıkartamadı. Goodison Park’ta arka arkaya yedikleri gollerle mücadeleyi 3-0 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Newcastle United, Manchester City’nin puan kaybettiği haftada fırsatını iyi kullanamadı. Eddie Howe’un öğrencileri bu hafta sonu ise Tottenham’ın konuğu olacak. İlk 4 umutlarını devam ettirmeleri adına bugün kazanmaları son derece önemli. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Matt Targett, Jacob Murphy, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Callum Wilson ve Nick Pope’un sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham – Newcastle United Maç Bilgileri

Tottenham – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rodrigo Bentancur, Eric Dier, Manor Solomon, James Maddison ve Ivan Perisic’in sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United’da Matt Targett, Jacob Murphy, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Callum Wilson ve Nick Pope’un sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Yves Bissouma, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Brennan Johnson

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Tottenham’da moraller bozuk. Geçen hafta içi Londra derbisinde West Ham’ı konuk eden Tottenham mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 5 maçtır kazanamayan Tottenham’da işler yolunda gitmiyor. Newcastle United ise hafta içi Goodison Park’da Everton’a 3-0 kaybetti. 2 maçlık galibiyet serileri de sonlanmış oldu. Her iki takımda üst sıralara oynuyor. Tottenham çok formsuz ama skor üretmeyi başarıyorlar. Newcastle United’da hücumda üretken bir takım. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımında skor üreteceği zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham puan kayıplarını sona erdirdi. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’ı 4-1 mağlup ederek moral buldular.