Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 10.12.2023

Almanya Bundesliga‘nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 10 Aralık Pazar akşamında Stuttgart deplasmanına konuk oluyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Stuttgart galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.73, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.36 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.49, beraberliğe 3.26, konuk ekibe ise 2.03 oran veriyor.

Guirassy Atıyor Stuttgart Kazanıyor

Stuttgart tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 13 hafta itibariyle ilk 2 sıradaki Bayer Leverkusen ve Bayern Münih rakipleriyle puan farkını açarken, Stuttgart takibi bırakmadı. 13 haftayı 10 galibiyet, 3 mağlubiyetle noktalayan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, 30 puanla 3. sırada yer aldı ve lider ile arasındaki puan farkını 5’e indirmeyi başardı. Sehrou Guirassy’nin yokluğunda üst üste 2 mağlubiyet alan ev sahibi, genç yıldızının takıma dönmesiyle birlikte, Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan galip çıkmayı başardı. Ligde Dortmund, Frankfurt ve Werder Bremen’e karşı üst üste galibiyetler alan Stuttgart, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda ise Dortmund engelini 2-0’lık galibiyetle geçerek, iki kulvarda birden kazanmaya devam etti. 13 haftada rakip fileleri 33 kez havalandıran ev sahibinde, Guirassy 18 gol, 2 asistle lige damga vurdu. Harika hücum performansıyla, rakiplerinden 3’er puan almayı başaran Stuttgart, bu hafta iç sahada lidere karşı galibiyet arayacak.

Lider Leverkusen 3 Kulvarda Namağlup

Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftanın namağlup lideri Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda seriyi sürdürmeye devam etti. Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga’da Dortmund ile 1-1 berabere kalan Xabi Alonso ve öğrencileri, 13 haftayı 11 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. 8 haftalık galibiyet serisinin ardından ligde puan kaybı yaşayan konuk ekip, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya geldiği Paderborn’u iç sahada 3-1’lik skorla mağlup ederek, galibiyetlerine geri döndü. Çeyrek final biletini cebine koyan Bayer Leverkusen, 3 kulvarda birden henüz maç kaybetmedi. 21 resmi maçı 19 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, Xabi Alonso yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise tüm maçlarını kazanarak, gruptan lider çıkmayı başardıklarını söyleyelim. Kolay puan kaybı yaşamayan ve bu sezon aldığı galibiyetlerle dikkat çeken konuk ekip, 14. haftada ligin en formda takımlarından Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak. 21 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Bayer Leverkusen, toplamda 67 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Stuttgart – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Stuttgart – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart’da bu hafta Roberto Massimo, Nikolas Nartey, Luca Raimund, Lilian Egloff ve Hiroki Ito’un sakatlıkları devam ediyor. Liderde ise karşılaşma öncesi Arthur’un sakatlığı bulunuyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Sehrou Guirassy, Deniz Undav.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 13. hafta geride kalırken, iki takımda sezona yaptığı sürpriz başlangıçla dikkat çekti. Tarihi bir 13 haftayı geride bırakan Stuttgar ve Bayer Leverkusen, ligde zirve mücadelesi veriyor. Ligin en formda takımlarının karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde, tarafların sezona damga vuran golcüleri öne çıksa da, teknik adamların önceliği savunma güvenliğine vereceğini ve ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.10

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçtan kazanan çıkmadı. Stuttgart ilk yarıda lidere karşı kurduğu 1-0’lık üstünlüğü ikinci yarıda koruyamadı ve mücadelede puanlar bölüşüldü. İlk yarı Chris Fuhrich’ün golüyle geçilirken, ikinci yarıda Florian Wirtz skoru eşitledi.