Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Mainz 05 Maç Tahmini 10.12.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 10 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 14. hafta mücadelesinde, Köln ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek.

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Bets10 oranlarını incelediğimizde, Köln galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.47, Mainz 05 galibiyetine ise 2.89 oran belirlenmiş durumda.

Köln Düşme Hattından Kurtuldu

Geçtiğimiz hafta Darmstadt 98 karşısında aldığı 1-0’lık deplasman galibiyetiyle küme düşme hattından kurtulan Köln, bu hafta küme düşme hattındaki Mainz 05 ile karşı karşıya geliyor. 4 hafta sonra sezonun 2. galibiyetini alan ve Steffen Baumgart ve öğrencileri, düşme hattının üzerinde kalmaya devam edebilmek için, Mainz 05 karşısında kazanmak zorunda. 13 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, maç kazanmakta fazlasıyla zorlandı. Kalesini 13 maç sonunda 24 gole kapatmayı başaramayan Köln, rakip fileleri ise 10 kez havalandırabildi. Savunmada zafiyetler gösteren ev sahibi, uzun bir süre sonra en iyi savunma performansını Darmstadt 98 karşısında gösterdi.  Tekrar kazanmaya ihtiyacı olan Köln, bu hafta kendisi gibi ilk 13 haftada zor günler geçiren Mainz 05’e karşı galibiyet arayacak.

Mainz 05 Cephesinde Siewert Dönemi

Mainz 05 yeni teknik adamıyla çıktığı maçta mağlubiyetten kurtulamadı. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Freiburg’u sahasında konuk eden Mainz 05 cephesinde, Jan Siewert hamlesine rağmen kötü gidişat devam etti. Küme düşme hattının içerisinden bir türlü çıkmayı başaramayan konuk ekip, ilk 13 haftayı 1 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle tamamladı. Sadece Leipzig’e karşı 2-0’lık skorla galip gelmeyi başaran Mainz 05, sonraki 3 haftada puan kayıplarına kaldığı yerden devam etti. Kalesinde gördü 26 golle ligin zayıf savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, bu hafta düşme hattının üzerinde yer alan en yakın rakibi Köln ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Düşme hattından kurtulmaları için galibiyetten başka şansları yok.

Köln – Mainz 05 Maç Bilgileri

Köln – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Sargis Adamyan’ın sakatlığı devam ediyor. Mainz 05 cephesinde ise Zentner, Leitsch, Olsen, Weiper, Fernandes ve Guilavogui’nin sakatlıkları bulunuyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Silvan Widmer, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımda, küme düşme tehlikesinden uzak kalamadı. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Köln ve Mainz 05’in bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını ve mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Köln ve Mainz 05, 14. haftada birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda golsüz beraberlikle sonuçlanan mücadeleden, 1’er puanla ayrıldı.