İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Torino Maç Tahmini 10.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 15. hafta heyecanı yaşanırken, 10 Aralık Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Frosinone ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 14:30’da başlıyor.

intobet, Frosinone galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, Torino galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Frosinone Düşme Hattından Uzak

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Milan deplasmanına konuk olan Frosinone, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, deplasmanda üst üste 5. mağlubiyetini yaşadı. Ligin yeni temsilcisi dış sahada uzun süredir etkili olmayı başaramazken, taraftarı önünde çıktığı son 2 karşılaşmada ise Empoli ve Genoa’yı mağlup etmeyi başardı. Düşme hattının 8 puan, 6 sıra üzerinde yoluna devam eden Frosinone, düşme hattıyla puan farkı iç saha etkisiyle açmak istiyor. Bu hafta taraftarı önünde Torino’yu konuk edecek olan ev sahibinin, 14 haftalık fikstürün 11’inde rakip fileleri havalandırmayı başardığını belirtelim. Kalesini gole kapatmakta zorlansa da, son derece iyi bir hücum performansı sergileyen Frosinone, iç sahada galibiyet serisini 3 haftaya çıkarmak istiyor.

Torino Üst Sıra Takibini Bırakmadı

Torino son haftalarda yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Atalanta karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza atan Ivan Juric’in öğrencileri, 14 hafta sonunda puanını 19’a yükselterek, 10. sırada kendisine yer buldu. Son 5 haftalık fikstürde sadece en yakın rakiplerinden Bologna karşısında mağlubiyet yaşayan konuk ekip, Lecce, Sassuolo ve Atalanta karşısında kazanıp, Monza ile deplasmanda berabere kaldı. 5 haftalık fikstürün 4’ünde skor üretmeyi başaran Torino, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. İlk haftalarda istediği etkiyi gösteremese de, konuk ekibin son haftalardaki performans grafiğiyle ligde kolay kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi. 1 puan üzerinde yer aldığı Frosinone ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torino, en yakın rakibin karşısında hata yapmak istemiyor.

Frosinone – Torino Maç Bilgileri

Frosinone – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde bu hafta Pol Lirola, Reinier, Marchizza, Sergio Kalaj’ın sakatlıkları devam ediyor. Torino’da ise Perr Schuurs ve Ange N’Guessan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Mehdi Bourabia, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Jaime Baez, Marvin Cuni.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Raoul Bellanova, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarında yer alan iki yakın rakip, 15. haftada kozlarını paylaşacak. İç sahada üst üste galibiyetlere imza atan Frosinone ve son 5 haftada kolay maç kaybetmeyen Torino’nun mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frosinone ve Torino karşılaşmada 1’er puanla yetindi. İki takımda maç boyunca savunmada açıklar verse de, taraflar fırsatları iyi değerlendiremedi. Mücadelede puanlar bölüşüldü.