İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Genoa Maç Tahmini 10.12.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 11. sırasında yer alan Monza ile 14. sıradaki Genoa, 10 Aralık Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Monza galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Genoa galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Monza Evinde İlk Kez Mağlup

İtalya Serie A Ligi2nin 15. haftasında Genoa’yı evinde konuk edecek olan Monza, 14 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Raffaele Palladino ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı Juventus mağlubiyetine kadar, İtalya Serie A Ligi’nde 4 maç boyunca namağlup bir performans ortaya koyarken, seriyi ligin en formda takımlarından Juventus’a karşı kaybetti. Maçın büyük bir bölümü Juventus’un oyun hakimiyetinde geçerken, maçın son dakikasında attığı ilk isabetli şutta beraberlik golünü bulan Monza, bitime saniyeler kala rakibine karşı skoru koruyamadı. Sezonun ilk iç saha mağlubiyetini alan ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı 7 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Monza bu hafta Genoa’ya karşı iç sahadaki etkisine geri dönmek istiyor.

Genoa Güven Vermedi

Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşayan Genoa, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 2 hafta önce Frosinone deplasmanından alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Empoli ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. En yakın rakiplerinden Empoli’ye karşı üstünlüğünü korumayı başaramayan Genoa’nın, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 5’e kadar indi. Hafta içi İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında Lazio deplasmanına konuk olan Alberto Gilardino ve öğrencileri, kötü gidişatı 1-0’lık mağlubiyetle sürdürdü. İki kulvarda birden zor günler geçiren Genoa, bu hafta Monza deplasmanında 3 puan arayacak.

Monza – Genoa Maç Bilgileri

Monza – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da Papu Gomez kart cezalısı. Vignato, Izzo ve Caprari’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Genoa takımında Mattia Bani ve Kevin Strootman’ın sakatlıkları devam ediyor. Ruslan Malinovskyi ise kart cezalısı.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Aaron Martin.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Maç kazanmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz. İki takımda savunmada zafiyetler gösteriyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika boyunca kalesini gole kapatan Monza, Dany Mota Carvalho’nun bitime kısa bir süre kala attığı tek golle, 3 puana uzandı. Taraflar hücum hattında beklediğimiz etkiyi İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında gösteremedi.