Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Mönchengladbach Maç Tahmini 09.12.2023

Almanya Bundesliga’nın 14. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Union Berlin ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. 9 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Union Berlin galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.70, Mönchengladbach galibiyetine ise 3.27 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Union Berlin Dipten Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Bayern Münih deplasmanına konuk olacak olan Union Berlin, karşılaşmanın yoğun kar nedeniyle ertelenmesini ardından, zorlu fikstürde dinlenme şansı buldu. Union Berlin cephesinde teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmadı. Urs Fischer ile harika bir sezonu geride bırakan ev sahibi, yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle başlarken, ligde alınan üst üste 9 mağlubiyet, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk 4 haftasında yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adamla yollar ayrıldı. Milli arada göreve Nenad Bjelica’yı getiren Union Berlin, yeni hocasıyla çıktığı ilk 2 maçta beraberliklerden kurtulamadı. Almanya Bundesliga sahnesinde Augsburg ile berabere kalan konuk ekip, devler sahnesinde ise Braga ile berabere kaldı. Almanya Bundesliga’nın en alt sırasından kurtulmak isteyen Union Berlin, bu hafta Gladbach’ı evinde ağırlayacak.

Mönchengladbach Dış Sahada Etkisiz

Gerardo Seoane ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 13. haftayı 3 puanla kapattı. Mönchengladbach iç saha galibiyetlerine Hoffenheim karşısında 2-1’lik skorla devam ederken, taraftarı önünde 3’te 3 yapmayı başardı. Ligde gösterdiği iç saha etkisini Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda devam eden ekip, hafta içi fikstüründe evinde ağırladığı Wolfsburg’a karşı aldığı 1-0’lık galibiyetle, adını Çeyrek Finalistler arasına yazdırdı. Ligde 13 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, dış saha karnesiyle güven vermekten ise çok uzakta. Deplasmanda çıktığı 3 maçtan 1 puan alabilen Gladbach, 6 maçtan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Konuk ekibin dış sahada kaybettiği puanlarla, üst sıralardan uzak kaldı.

Union Berlin – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Union Berlin – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında Danilho Doekhi’nin sakatlığı devam ediyor. Mönchengladbach cephesinde ise Siebatcheu, Hannes Wolf, Jantschke, Omlin ve Itakura’nın sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Julian Weigl, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ligin en alt sırasında yer alan ve yeni hocasıyla dipten kurtulmak isteyen Union Berlin, diğer tarafta ise deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralardan kurtulamayan Gladbach var. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, ev sahibi Union Berlin yeni teknik adamıyla sezonun ilk lig galibiyetini aldı. Ev sahibi 3 golle kazanırken, Gladbach ise deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.