Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Darmstadt 98 Maç Tahmini 09.12.2023

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. 9 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Voith Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Heidenheim galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Darmstadt 98 galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda.

Heidenheim Tehlike Hattında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramayan ev sahibi, son 7 haftalık fikstürde ise sadece Stuttgart’ı iç sahada mağlup edebildi. Sadece iç sahada maç kazanabilen Heidenheim, deplasmanda ise maç kazanmayı başaramadı. Kalesinde gördüğü 28 golle, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Frank Schmidt ve öğrencilerinin, düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunuyor. Bu hafta küme düşme hattında yer alan Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak olan Heidenheim, mağlup olması halinde Almanya Bundesliga’nın küme düşme hattına girecek.

Darmstadt 98 Galibiyetten Uzak

Geçtiğimiz haftayı iç sahada 1-0’lık Köln mağlubiyetiyle tamamlayan Darmstadt 98, galibiyet hasretini ligde 6 haftaya çıkarırken, küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Lige yeni yükselen ve sezona Torsten Lieberknecht yönetiminde hazırlanan konuk ekip, küme düşme hattında yer almasına ve ilk 13 haftanı 11’inde puan kaybetmesine rağmen, teknik adam ısrarına devam ediyor. Sadece Werder Bremen ve Augsburg karşısında maç kazanabilen Darmstadt 98, 13 maç sonunda kalesini 34 gole kapatamadı ve ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Rakip fileleri ise 15 kez havalandıran konuk ekip, aynı zamanda ligin en zayıf 3 hücum performansından 1’ini sergiledi. Galibiyet adına güven vermeyen konuk ekip, kendisi gibi lige yeni yükselen Heidenheim karşısında galibiyet arayacak.

Heidenheim – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Heidenheim – Daarmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim cephesinde Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 cephesinde ise Matthias Bader, Marvin Mehlem, Zimmermann, Braydon Manu, Hornby ve Nürnberger’in sakatlıkları devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Matej Maglica, Fabian Holland, Clemens Riedel, Christoph Klarer, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Mathias Honsak, Aaron Seydel, Luca Pfeiffer.

İddaa Tahmini

İlk 13 hafta itibariyle Almanya Bundesliga’nın en zayıf savunma performanslarını sergileyen Heidenheim ve Darmstadt 98, kötü gidişata son vermek adına sahaya çıkıyor. Galibiyet adına güven vermeyen iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, ligin yeni temsilcileri Heidenheim ve Daramstadt 98 beklediğimiz gibi skor üretmekte zorlanmadı. 5 gollü maçta ev sahibi 3 puanı 3 golle aldı.