Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Augsburg Maç Tahmini 09.12.2023

9 Aralık Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga‘da 14. hafta heyecanı yaşanıyor. Werder Bremen‘in sahasında Augsburg‘u konuk edeceği mücadele, saat 17.30 itibariyle başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

intobet, Werder Bremen galibiyetine 2.41, beraberliğe 3.72, Augsburg galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.50 olarak verilmilş.

Werder Bremen’de Düşüş Devam Etti

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Werder Bremen’in, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Ole Werner yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, ilk 13 hafta itibariyle sadece iç sahadan 3 galibiyet çıkarırken, Werder Bremen deplasmanda çıktığı tüm maçlarda ise puan kayıplarına engel olamadı. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, Wolfsburg ve Frankfurt karşısında alınan üst üste beraberliklerin ardından, Bayer Leverkusen ve Stuttgart karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 180 dakikada skor üretemeyen ev sahibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı.

Augsburg 6 Haftadır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Frankfurt engelini iç sahada 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Augsburg, Jess Thorup yönetiminde yükselişini sürdürüyor. Teknik adam değişikliğinin ardından ligde son 6 hafta namağlup bir performans sergileyen konuk ekip, düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Göreve Jess Thorup’un gelişiyle birlikte toparlanmayı başaran konuk ekip, ilk 7 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen, son 6 haftadan ise 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. 6 haftalık fikstürde 13 gole ima atan Augsburg, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkaran konuk ekip, bu hafta seriyi Werder Bremen deplasmanında sürdürmek istiyor.

Werder Bremen – Augsburg Maç Bilgileri

Werder Bremen – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen cephesinde Nicolai Rapp ve Amos Pieper’in sakatlıkları devam ediyor. Augsburg takımında ise Raphael Framberger ve Arne Maier’in sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Milos Veljkovic, Anthony Jung, Romano Schmid, Jens Stage, Olivier Deman, Amos Pieper, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Marvin Ducksch, Rafael Borre.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın son 6 haftasında yenilmezlik serisiyle dikkat çeken Augsburg, yeni hocasıyla namağlup bir performans sergiledi. Konuk ekibin seriyi Werder Bremen deplasmanında en az 1 puanla sürdüreceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.35

intobet Oranı: 02 (Ç), Oran 1.59

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen taraftarı önünde gol yemeden kazandı. Ev sahibi teknik adam değişikliğinin ardından maç kaybetmeyen Augsburg karşısında, 2 golle galip gelmeyi başardı.