sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.12.2023

İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 kapsamında 10 Aralık Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Stuttgart – Bayer Leverkusen: İY 0, 2.10 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, 10 Aralık Pazar akşamında Stuttgart deplasmanına konuk oluyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Stuttgart tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 13 hafta itibariyle ilk 2 sıradaki Bayer Leverkusen ve Bayern Münih rakipleriyle puan farkını açarken, Stuttgart takibi bırakmadı. 13 haftayı 10 galibiyet, 3 mağlubiyetle noktalayan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, 30 puanla 3. sırada yer aldı ve lider ile arasındaki puan farkını 5’e indirmeyi başardı. Sehrou Guirassy’nin yokluğunda üst üste 2 mağlubiyet alan ev sahibi, genç yıldızının takıma dönmesiyle birlikte, Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan galip çıkmayı başardı. Ligde Dortmund, Frankfurt ve Werder Bremen’e karşı üst üste galibiyetler alan Stuttgart, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda ise Dortmund engelini 2-0’lık galibiyetle geçerek, iki kulvarda birden kazanmaya devam etti. 13 haftada rakip fileleri 33 kez havalandıran ev sahibinde, Guirassy 18 gol, 2 asistle lige damga vurdu. Harika hücum performansıyla, rakiplerinden 3’er puan almayı başaran Stuttgart, bu hafta iç sahada lidere karşı galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftanın namağlup lideri Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda seriyi sürdürmeye devam etti. Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga’da Dortmund ile 1-1 berabere kalan Xabi Alonso ve öğrencileri, 13 haftayı 11 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. 8 haftalık galibiyet serisinin ardından ligde puan kaybı yaşayan konuk ekip, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya geldiği Paderborn’u iç sahada 3-1’lik skorla mağlup ederek, galibiyetlerine geri döndü. Çeyrek final biletini cebine koyan Bayer Leverkusen, 3 kulvarda birden henüz maç kaybetmedi. 21 resmi maçı 19 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, Xabi Alonso yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise tüm maçlarını kazanarak, gruptan lider çıkmayı başardıklarını söyleyelim. Kolay puan kaybı yaşamayan ve bu sezon aldığı galibiyetlerle dikkat çeken konuk ekip, 14. haftada ligin en formda takımlarından Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak. 21 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Bayer Leverkusen, toplamda 67 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Almanya Bundesliga’da 13. hafta geride kalırken, iki takımda sezona yaptığı sürpriz başlangıçla dikkat çekti. Tarihi bir 13 haftayı geride bırakan Stuttgar ve Bayer Leverkusen, ligde zirve mücadelesi veriyor. Ligin en formda takımlarının karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde, tarafların sezona damga vuran golcüleri öne çıksa da, teknik adamların önceliği savunma güvenliğine vereceğini ve ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyoruz.

Roma – Fiorentina: MS 1, 1.88 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Aralık Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakibin mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans sergileyen Roma, zirve yarışın girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanında 1-0 geriden gelerek kazanan ev sahibinde, Dybala, Lukaku ve Serdar Azmoun iyi performanslarıyla dikkat çekerken, Roma kalesine gelen il isabetli şutta 1-0 geriye düşmesine rağmen, 90 dakikadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indiren Roma, son 4 haftadan 10 puan topladı. 4. sırada kendisine yer bulan Jose Mourinho ve öğrencileri, son haftalardaki iyi performansını Fiorentina derbisinde galibiyetle taçlandırmak istiyor. Fiorentina cephesinde deplasman kabusu devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır deplasmanda mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekip, bu hafta Roma deplasmanında galibiyet arayacak. Dış sahada Lazio ve Milan’a karşı üst üste mağlubiyetler alan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, iç sahada ise Bologna ve Salernitana’ya karşı kazandı. Ligde üst sıra takibini bırakmayan Fioentina, 23 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Hafta içi İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında Parma’yı sahasında ağırlayan konuk ekip, 120 dakika sonunda rakibine üstünlük kurmayı başaramazken, seri penaltılarla tur atladı. Lige yorgun dönen ve dış saha karnesiyle güven vermekten uzak kalan Fiorentina’nın, Roma karşısında işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kaybetmeyen Roma, zirve yarışında ben de varım dedi. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken Roma, deplasmanda zor günler geçiren Fiorentina’ya karşı taraftarı önünde galip gelecektir.

Nice – Reims: MS 1, 1.65 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 10 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te başlayan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice ile Reims kozlarını paylaşacak. Üst sıraları yakından ilgilendiren 15. hafta mücadelesi, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Nice, sezonun ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında aldı. Genç teknik adam Francesco Farioli yönetiminde ilk 13 haftada 8 galibiyet, 5 beraberliğe imza atan Nice, liderlik savaşını son maçta aldığı mağlubiyete rağmen sürdürüyor. Nantes deplasmanında maç boyunca daha iyi oynayan taraf Farioli ve öğrencileri olmasına karşın, rakip kaleci Lafont’un harika performansına karşı koyamayan Nice, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve liderin 4 puan gerisine düştü. Ligin en iyi savunma performansını sergileyen ev sahibi, 14 maç sonunda kalesinde sadece 5 gole izin verdi. Geriden oyun kurmasına rağmen, kolay kolay hata yapmayan Nice, son haftada alınan sonuçtan bağımsız olarak, Fransa Ligue 1’de harika bir futbol sergiliyor. Reims’in üst sıra takibi devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 14 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 23 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Sezona iyi bir başlangıç yapan William Still ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Strasbourg karşısında kazanarak, güven tazeledi. 3 maçtan 7 puan topladıktan sonra, PSG ve Rennes karşısında 3’er gol yiyerek mağlup olan konuk ekip, Strasbourg’a karşı 3-1’lik galibiyete imza atarak, kötü gidişata kısa sürede son verdi. Geçen sezondan itibaren Still yönetiminde başlayan yükseliş, yeni sezonda devam ediyor. 14 maçta 20 gol bulan Reims, kalesinde ise 19 gole engel olamadı ve sezon boyunca bol gollü mücadelelere imza attı. Fransa Ligue 1’de ilk 14 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Nice, sezonun ilk mağlubiyetini alırken, kısa sürede toparlanmayı başaracak ve taraftarı önünde Reims’i mağlup ederek, liderin puan kaybetmesini bekleyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.51

Bets10 Bahis Oranı: 9.90