sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 10.12.2023

10 Aralık Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak olan mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Salernitana – Bologna: MS 2, 1.82 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Salernitana ile Bologna, 10 Aralık Pazaar akşamında kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nin 15. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan ev sahibi, 90 dakikayı 1 isabetli şutla tamamladı. 14 hafta sonunda kalesini 28 gole kapatamayan ve ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Salernitana, yediği 3 golle savunmada zafiyetle göstermeye devam etti. Teknik adam değişikliği de ev sahibinde kötü gidişata çare olmazken, göreve 6 hafta önce gelen Filippo Inzaghi yönetiminde sadece Lazio’ya karşı galip gelebildiler. En alt sırada yer alan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin yeni sezonunda Bologna’yı mağlup etmek çok zor. Sezona Milan karşısında mağlubiyetle başlayan Thiago Motta ve öğrencileri, 10 maçtır namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 10 maçı 6 beraberlik, 4 galibiyetle geride bırakan Bologna, uzun süre sonra ligde ilk mağlubiyetini Fiorentin deplasmanında 2-1’lik skorla aldı. Kısa sürede toparlanmayı başaran konuk ekip, Torino’ya karşı iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Lecce ile deplasmanda berabere kaldı. Son 7 haftalık fikstürün tamamında skor üretmeyi başaran ve İtalya Serie A Ligi’nin 7. sırasında yer alan Bologna, bu hafta Salernitana deplasmanına konuk olacak. Üst sıraları bırakmak istemeyen konuk ekip, deplasmandan galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 hafta itibariyle üst sıraları zorlamaya devam eden Bologna, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Konuk ekibin ligin en zayıf halkası Salernitana’ya karşı sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

Monza – Genoa: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 11. sırasında yer alan Monza ile 14. sıradaki Genoa, 10 Aralık Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi2nin 15. haftasında Genoa’yı evinde konuk edecek olan Monza, 14 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Raffaele Palladino ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı Juventus mağlubiyetine kadar, İtalya Serie A Ligi’nde 4 maç boyunca namağlup bir performans ortaya koyarken, seriyi ligin en formda takımlarından Juventus’a karşı kaybetti. Maçın büyük bir bölümü Juventus’un oyun hakimiyetinde geçerken, maçın son dakikasında attığı ilk isabetli şutta beraberlik golünü bulan Monza, bitime saniyeler kala rakibine karşı skoru koruyamadı. Sezonun ilk iç saha mağlubiyetini alan ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı 7 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Monza bu hafta Genoa’ya karşı iç sahadaki etkisine geri dönmek istiyor. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşayan Genoa, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 2 hafta önce Frosinone deplasmanından alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Empoli ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. En yakın rakiplerinden Empoli’ye karşı üstünlüğünü korumayı başaramayan Genoa’nın, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 5’e kadar indi. Hafta içi İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında Lazio deplasmanına konuk olan Alberto Gilardino ve öğrencileri, kötü gidişatı 1-0’lık mağlubiyetle sürdürdü. İki kulvarda birden zor günler geçiren Genoa, bu hafta Monza deplasmanında 3 puan arayacak. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Maç kazanmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz. İki takımda savunmada zafiyetler gösteriyor.

Frosinone – Torino: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 15. hafta heyecanı yaşanırken, 10 Aralık Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Frosinone ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 14:30’da başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Milan deplasmanına konuk olan Frosinone, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, deplasmanda üst üste 5. mağlubiyetini yaşadı. Ligin yeni temsilcisi dış sahada uzun süredir etkili olmayı başaramazken, taraftarı önünde çıktığı son 2 karşılaşmada ise Empoli ve Genoa’yı mağlup etmeyi başardı. Düşme hattının 8 puan, 6 sıra üzerinde yoluna devam eden Frosinone, düşme hattıyla puan farkı iç saha etkisiyle açmak istiyor. Bu hafta taraftarı önünde Torino’yu konuk edecek olan ev sahibinin, 14 haftalık fikstürün 11’inde rakip fileleri havalandırmayı başardığını belirtelim. Kalesini gole kapatmakta zorlansa da, son derece iyi bir hücum performansı sergileyen Frosinone, iç sahada galibiyet serisini 3 haftaya çıkarmak istiyor. Torino son haftalarda yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Atalanta karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza atan Ivan Juric’in öğrencileri, 14 hafta sonunda puanını 19’a yükselterek, 10. sırada kendisine yer buldu. Son 5 haftalık fikstürde sadece en yakın rakiplerinden Bologna karşısında mağlubiyet yaşayan konuk ekip, Lecce, Sassuolo ve Atalanta karşısında kazanıp, Monza ile deplasmanda berabere kaldı. 5 haftalık fikstürün 4’ünde skor üretmeyi başaran Torino, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. İlk haftalarda istediği etkiyi gösteremese de, konuk ekibin son haftalardaki performans grafiğiyle ligde kolay kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi. 1 puan üzerinde yer aldığı Frosinone ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torino, en yakın rakibin karşısında hata yapmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarında yer alan iki yakın rakip, 15. haftada kozlarını paylaşacak. İç sahada üst üste galibiyetlere imza atan Frosinone ve son 5 haftada kolay maç kaybetmeyen Torino’nun mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.10

Bets10 Bahis Oranı: 7.77