sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 10.12.2023

Fransa Ligue 1’de 15. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 10 Aralık Pazar akşamında 3 güvendiğimiz müsabakayı, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Lyon – Toulouse: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 10 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Toulouse karşı karşıya geliyor. Lyon cephesinde Pierre Sage hamlesi de kötü gidişata çare olmadı. Fransa Ligue 1 tarihindeki en zor günleri yaşayan ev sahibi, ilk 14 haftada 3 kez teknik adam değiştirmesine rağmen, ligin en alt sırasından kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Marsilya deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, üst üste 3. yenilgisini alırken, düşme hattının üzeriyle puan farkı 6’ya yükseldi. 14 haftalık fikstürde sadece Rennes’e karşı galip gelen Lyon, kalesini tam 27 gole kapatamadı. Savunmada bir türlü başarılı olamayan ev sahibi, son 3 haftada ise tam 8 gol yedi. Küme düşme tehlikesini fazlasıyla yakından hissetmeye başlayan Lyon, mağlubiyetlerine Toulouse karşısında son vermek istiyor. Sezonun ilk yarısında sona yaklaşılırken, ev sahibi hala yükselişe geçemedi. Taraftarı önünde Lorient ile 1-1 berbere kalan Toulouse cephesinde, galibiyet hasreti 7 haftaya çıkarken, düşme hattıyla aralarındaki puan farkı ise 1’e kadar indi. Thijs Dallinga ile 72. dakikada 1-0 öne geçen konuk ekip, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse, 14 haftadan sadece 13 puan toplayabildi. Sadece 2 karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilen konuk ekip, kalesini tam 18 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 14 kez havalandırabildi. Galibiyetten uzak kalan Toulouse, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Lyon karşısın çıkacak. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, son haftalardaki form grafiğiyle güven vermekten uzak kaldı. Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Lyon, 3 teknik adam değişikliğine rağmen ilk 14 haftada toparlanmayı başaramadı. Kabustan uyanmak isteyen Lyon, en yakın rakiplerinden Toulouse’a karşı iç saha avantajıyla galip gelecektir.

Strasbourg – Le Havre: MS 2, 3.13 (iddaa) – 3.55 (Bets10) ; 10 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan ve beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Strasbourg ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 8 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Galibiyeti unutan ev sahibi, hafta içi erteleme mücadelesinde Brest deplasmanına konuk olurken, Reims deplasmanından alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, kötü gidişatını 1-1’lik beraberlikle sürdürdü. Son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Strasbourg, Brest deplasmanında mağlubiyetten zor kurtuldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarıda Emanuel Emegha’nın bitime 10 dakika attığı golle 1 puanı aldı. Düşme hattının sadece 2 puan üzerinde yoluna devam eden Strasbourg cephesinde, ilk haftadan itibaren görevde kalan Patrick Vieira’nın tahtı fazlasıyla sallanıyor. Le Havre, Fansa Ligue 1’in 14. haftasında PSG engeline takıldı. Lideri sahasında ağırlayan Luka Elsner ve öğrencileri, 10. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan PSG karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşmaya 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Le Havre, uzun bir aranın ardından mağlubiyet yaşarken, düşme hattının uzağında kalmaya devam etti. Lige yeni yükselmesine rağmen, kısa sürede bu seviyeye adapte olduklarını söyleyelim. 14 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin 10. sırasında yer alan Le Havre, PSG mağlubiyeti öncesindeki 5 haftada, 4 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Kısa sürede toparlanmak isteyen konuk ekip, bu hafta Strasbourg karşısında galibiyet arayacak. Ligde rahat bir konumda yer alan ve ilk 14 hafta itibariyle rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Le Havre, lidere karşı alınan iç saha mağlubiyetinin ardından, 8 maçtır kazanamayan Strasbourg’u deplasmanda mağlup etmeyi başaracaklardır.

Lorient – Marsilya: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 5 maçtır kazanamayan Lorient ile 2 haftadır üst üste galibiyetler alan Marsilya, 10 Aralık Pazar akşamında karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Toulouse, 14. hafta sona erdiğinde Play Out hattında yer aldı. Regis Le Bris yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve kötü gidişatını son haftalarda devam ettiren Lorient, 5 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Teknik adam eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Strasbourg deplasmanında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldular. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 berberlikle geride bırakan Lorient, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Kalesini 25 gole kapatamayan ve Lyon’un ardından ligin en zayıf savunma performansını sergileyen ev sahibi, taraftarı önünde Marsilya’ya karşı galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de ilk kez üst üste 2 maçtan galibiyetle çıkmayı başaran Marsilya’da, moraller yerinde. Sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, Marcelino ile yollarını ayırırken, 9 hafta önce göreve Gennaro Gattuso’yu getirdi. Yeni hocasıyla 13. haftaya kadar zor günler geçiren Marsilya, ilk 7 maçın 6’sında puan kaybetti. Gattuso kötü gidişata 13. hafta itibariyle son verdi ve önce Rennes karşısında 2-0, ardından Lyon karşısında 3-0’lık galibiyetlere imza attı. 2 maçta 5 gol bulup, 180 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermeyen Marsilya, bu sezonki en formda haliyle Lorient deplasmanına konuk olacak. 20 puanla 8. sıraya yükselen ve üst sıralara yetişmeye başlayan Marsilya, seriyi Play Out hattındaki Lorient karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 2 haftadır kazanan Marsilya, 180 dakika sonunda sergilediği futbolla, toparlanmak adına umutlandı. Savunma ve hücum hattında iyi performanslar sergilemeye başlayan Marsilya, galibiyetlerine Lorient deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 8.60

Bets10 Bahis Oranı: 13.24