Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 11.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Ankaragücü ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Ankaragücü galibiyetine 2.12, beraberlik tercihine 3.58, Çaykur Rizespor galibiyetine ise 3.72 verildiğini görüyoruz. 

Ankaragücü Berabere Kaldı

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Sarı Lacivertliler mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Ali Sowe’un attığı golle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de son 2 maçta 4 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri bu hafta Çaykur Rizespor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik yok.

Çaykur Rizespor Çıkışta

Çaykur Rizespor son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladı. İstanbulspor maçı ile başlayan iyi süreç geçen hafta Başakşehir karşısında da devam etti. İlhan Palut’un ekibi geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Başakşehir’i 3-2 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Karadeniz ekibi alt sıralardan kurtulma hedefini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Ankaragücü deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. Ibrahim Olawoyin ise kart cezalısı.

Ankaragücü – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. Ibrahim Olawoyin ise kart cezalısı.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Ankaragücü geçen hafta Beşiktaş ile yenişemedi. Öne geçtikleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Çaykur Rizespor ise çıkışa geçmiş durumda. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 3-2 ile geçtiler. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Çaykur Rizespor bu hafta Ankaragücü deplasmanında da 3 puan arayacak. Gollü bir mücadele bekliyorum. 90 dakika sonunda her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldılar.