İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Sivasspor İddaa Tahmini 11.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Sivasspor deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Konyaspor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.21, beraberlik 3.57, Sivasspor kazanır ise 3.47 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Konyaspor Turu Geçti

Konyaspor Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi karşısında 2 kez geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Cicaldau ve Robert Muric’in attığı gollerle puan almayı başaran Yeşil Beyazlılar son 2 maçta 4 puan toplayarak alt sıralardan kurtulma hedefinide devam ettiriyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Beyoğlu Yeniçarşı karşısında da 3 golle turu geçen Konyaspor’da moraller yerinde. Bu hafta ligde Sivasspor’u konuk edecek Konyaspor’da Gökhan Töre, Muhammet Demir ve Ahmet Oğuz sakat olan isimler.

Sivasspor Deplasmanda Atıyor

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kadıköy’de lider Fenerbahçe’ye konuk olan Servet Çetin’in öğrencileri sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe karşısında pek etkili olamadılar ve farklı kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon 3 kez kazanan Sivasspor’un bu 3 galibiyeti de deplasman maçlarında aldığını belirtelim. Özellikle deplaman maçlarında skor üretmekte hiç zorlanmıyorlar. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Sivasspor’da Bengali Koita’nın sakatlığı sürüyor.

Konyaspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Gökhan Töre, Muhammet Demir ve Ahmet Oğuz sakat olan isimler. Sivasspor’da Bengali Koita’nın sakatlığı sürüyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

İddaa Tahmini

Konyaspor Süper Lig’de son 2 maçta 4 puan topladı. Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup eden Konyaspor, Alanyaspor deplasmanında ise 2-2 berabere kaldılar. Son haftalarda hücumda da üretkenler. Sivasspor bu sezon özellikle deplasmanda oldukça etkili. Gol yollarında sorun yaşamıyorlar. Geçen hafta Fenerbahçe’ye kaybettiler ama yine de skor üretmeyi başardılar. Deplasmanda daha iyi oynayan bir Sivasspor var. Konya’da gollü bir maç bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor deplasmanda kazandı. Njie’nin attığı tek golle 3 puanı kaptılar.