İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Celta Vigo Bahis Tahmini 11.12.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Haftanın kapanış maçında Celta Vigo deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 2.52, beraberlik 3.30, Celta Vigo kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano 4 Golle Kaybetti

Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’ya 4-0 kaybettiler. Bu sezon La Liga’da en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Francisco Rodriguez’in öğrencileri son haftalarda güven vermiyor. Öte yandan Athletic Bilbao deplasmanında pozisyon bulmakta bile zorlanan bir Rayo Vallecano vardı. Bu hafta Vallecas’da Celta Vigo’yu konuk edecek Rayo Vallecano’da Alfonso Espino’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Celta Vigo Düşme Hattında

Celta Vigo’da puan kayıpları sürüyor. Rafael Benitez’in öğrencileri geçtiğimiz hafta Balaidos’da konuk ettiği Cadiz karşısında da puan kaybetti. 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Celta Vigo düşme hattında yer almaya devam ediyor. Geride kalan 15 haftada sadece 1 kez kazanabilen Celta Vigo’da teknik direktör Rafael Benitez için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Üst üste 11 maçtır kazanamayan Celta Vigo’nun bu hafta Rayo Vallecano karşısında da işi zor. Maç öncesinde Celta Vigo’da Joseph Aidoo’nun sakatlığı sürüyor.

Rayo Vallecano – Celta Vigo Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Alfonso Espino’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Celta Vigo’da Joseph Aidoo’nun sakatlığı sürüyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano geçen hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya 4-1 kaybettiler. La Liga’da üst sıra takibini sürdürmek isteyen Francisco Rodriguez’in ekibi bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek. Celta Vigo ise çok formsuz. Aylardır La Liga’da galibiyet alamıyorlar. Geçen hafta Cadiz’i konuk ettiler ve 1 puanı zor kurtardılar. Üst üste 11 maçtır kazanamayan Celta Vigo’da moraller bozuk. Rayo Vallecano evinde kazanır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.14

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.