UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Bayern Münih İddaa Tahmini 12.12.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Manchester United evinde, lider Bayern Münih karşısında sürpriz arayacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan yayınlanacak.

Manchester United ile Bayern Münih takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester United galibiyetine 2.59, beraberlik tercihine 3.92, Bayern Münih galibiyetine ise 2.57 verildiğini görüyoruz. 10 (ç) tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Manchester United Son Sırada

Manchester United’ın gruptan çıkabilmesi için kazanması yetmiyor. Son sırada yer alan Manchester United’ın 3 puanı var. Grubun son maçında lider Bayern Münih’i konuk edecek Manchester United’a galibiyet şart. Kazanmalarının yanı sıra gruptaki bir diğer maç olan Kopenhag – Galatasaray maçının berabere bitmesini bekleyecekler. Grubun ilk maçında Allianz Arena’da Bayern Münih’e 4-3 kaybetmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro, Christian Eriksen ve Amad Diallo’nun sakatlıkları sürüyor.

Bayern Münih’den İlk Puan Kaybı

Bayern Münih adını son 16 turuna yazdırmayı garantiledi. Öte yandan gruptan lider olarak çıkmaları da kesinleşti. 2 hafta önce Allianz Arena’da Kopenhag’ı konuk eden Thomas Tuchel’in öğrencileri karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Grupta oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberli kalan Bayern Münih ilk puan kayıbı Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak aldı. Grubun son maçında ise Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Bayern Münih’de savunmadan De Light’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester United – Bayern Münih Maç Bilgileri

Manchester United – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro, Christian Eriksen ve Amad Diallo’nun sakatlıkları sürüyor. Bayern Münih’de savunmadan De Light’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Alexandro Garnacho, Rasmus Hojlund

Bayern Münih'in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane

İddaa Tahmini

Manchester United’ın gruptan çıkma şansı oldukça zor. Bugün lider Bayern Münih karşısında kazanmaları şart. Kazansalar bile Kopenhag – Galatasaray maçının sonucunu bekleyecekler. Bayern Münih ise grupta lider konumda. Sadece Kopenhag karşısında puan kaybı yaşadılar. 13 puanı bulunan Bayern Münih grubun son maçında Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacak. Manchester United’ın kazanmaktan başka çaresi yok. Bayern Münih karşısında bu kez kolay teslim olmayacaklardır.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.42

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih tek golle kazandı. Old Trafford’da Manchester United’ı 1-0 mağlup eden Bayern Münih grubunu lider tamamladı.