UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Galatasaray İddaa Tahmini 12.12.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu heyecanı son buluyor. Kopenhag evinde, temsilcimiz Galatasaray’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Kopenhag ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kopenhag kazanır 2.87, beraberlik 3.82, Galatasaray kazanır ise 2.37 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 10 (ç) tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Kopenhag 2. Sırada

Kopenhag grupta 2. sırada yer alıyor. 2 hafta önce Allianz Arena’da lider Bayern Münih’e konuk oldular ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılarak dikkat çektiler. Zor bir deplasmanda 1 puan çıkartan Danimarka ekibi gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Bugün kazanmaları halinde gruptan çıkmayı başaracaklar. Öte yandan Galatasaray karşısında 1 puan almaları halinde ve Manchester United’ın kazanamaması halinde yine gruptan çıkmayı başaracaklar. Maç öncesinde Kopenhag’da eksik bulunmuyor.

Galatasaray’a 3 Puan Şart

Galatasaray adına çok kritik bir maç. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grubun son maçında Kopenhag’a konuk olacak Sarı Kırmızılılar kazanırsa, adını son 16 turuna yazdırmayı başaracak. 5 maç sonunda 5 puan toplayan Okan Buruk’un ekibi grupta 3. sırada yer alıyor. 2 hafta önce Rams Park’da Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray gruptan çıkma umutlarını son maça bıraktı. İlk maçta 2-2 berabere kaldıkları Kopenhag ile bu kez Parken’de karşı karşıya gelecekler. Galatasaray’ın bu maçta kazanmaktan başka şansı yok. Maç öncesinde Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı sürüyor.

Kopenhag – Galatasaray Maç Bilgileri

Kopenhag – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı sürüyor.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Kopenhag grupta oynadığı 5 maç sonunda 5 puan topladı. 2. Sırada yer alan Danimarka ekibi grubun son maçında Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray karşısında kazanmaları halinde son 16 turuna kalacaklar. Konuk ekip Galatasaray’da 5 puana sahip. Kopenhag ile eşit puana sahipler ve bugün kazanmaları şart. Kazanamazlarsa gruptan çıkma şansları sona erecek. Kaybetmeleri halinde de grubu son sırada tamamlama ihtimalleri var. Her iki takımda kazanmak istiyor ve Galatasaray’ı bu maçta favori görüyorum. Sarı Kırmızılılar Parken’de kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.27

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag 3 puanı kaptı. Parken’de konuk ettikleri Galatasaray’ı 1-0 mağlup ettiler ve son 16 turuna çıkmayı başardılar.