sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.12.2023

İddaa fikstüründe 13 Aralık Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Atletico Madrid – Lazio: MS 1, 1.42 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Atletico Madrid sahasında Lazio’yu konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesi, 13 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu. İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta Almeria’ya karşı iç sahada 2-1’lik galibiyete imza atan Atletico Madrid, Barcelona deplasmanından alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, zirve takibine devam etti. Son 11 haftalık lig fikstürünü 9 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, 34 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasındaki puan farkını 7’ye indirmeyi başaran Diego Simeone ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise son haftaya lider giriyor. İlk 5 hafta namağlup bir performansla Son 16 biletini cebine koyan Atletico Madrid, son hafta liderlik koltuğunu korumak için Lazio karşısına çıkacak. 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan ve rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, bu sezon devler sahnesinde harika bir performans grafiği sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Maurizio Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 haftanın 9’unda puan kaybetti. 6 galibiyet, 3 berberlik, 6 mağlubiyetle 21 puan toplayan konuk ekip, 10. sırada kendisine yer buldu. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hellas Verona deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 5 maçtan 3 galibiyet, 1 berberlik, 1 mağlubiyetle 10 puan topladılar. Lider ile arasında 1 puan fark bulunan Lazio, gruptan lider çıkmak adına kazanmak zorunda. Son 2 hafta Feyenoord ve Celtic’e karşı gol yemeden üst üste galibiyetler almayı başaran konuk ekip, iç sahada 1-1 berabere kaldığı Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta konuk ekibi mağlubiyetten kurtaran isim Şampiyonlar Ligi tarihine attığı golle geçen kaleci Provodel olmuştu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran takımlar arasında yer alan Atletico Madrid, son haftaya girilirken, Son 16 biletini cebine koydu. Lazio ile birlikte gruptan çıkmayı garantileyen ev sahibi, iç sahada Lazio’ya liderliği kaptırmayacak ve taraftarı önünde kazanarak, gruptan lider çıkacaktır.

Borussia Dortmund – PSG: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda son haftaya lider giren Borussia Dortmund, 13 Aralık Çarşamba akşam sahasında en yakın rakibi PSG’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’nın son haftalarında düşüşe geçerken, devler sahnesinde gösterdiği başarıyla dikkat çekti. Edin Terzic ve öğrencileri, grupta sadece PSG’ye karşı deplasmanda ilk hafta mağlup olurken, son 4 haftalık fikstürden 10 puan topladı ve üst üste 3 galibiyete imza attı. Liderlik koltuğunu korumak için PSG karşısında galibiyet arayacak olan Dortmund, Almanya Bundesliga’da haftayı Lepzig mağlubiyetiyle noktaladı. 10 kişi kaldığı mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Edin Terzic ve öğrencileri, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybederek, liderin 11 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini garantileyen Dortmund, bu hafta liderlik koltuğunu korumak için PSG’den en az 1 puan almak zorunda. Fransa Ligue 1’in lideri olarak yoluna devam eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda son haftaya girilirken, 7 puanla 2. sırada yer alacak. Dortmund deplasmanından galibiyetle çıkması halinde Son 16 biletini lider olarak cebine koyacak olan PSG, mağlup olması halinde ise diğer maçın sonucuna bağlı olarak grubu son sırada kapatma tehlikesiyle karşı karşıya. Galibiyete ihtiyacı olan Luis Enrique ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de son 10 hafta namağlup bir performans sergilerken, son 8 haftanın tamamında ise galip gelmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Nantes’e karşı 2-1’lik skorla kazanmaya devam eden PSG, devler sahnesinde ise Milan deplasmanından aldığı mağlubiyetin ardından, Newcastle United ile berabere kaldı. Galibiyetten başka şansı kalmayan konuk ekip, beraberliğin dahi yeterli olduğu Dortmund karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de son 10 hafta namağlup bir performansla liderlik ipini göğüsleyen PSG, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Dortmund deplasmanında kazanarak, gruptan çıkma şansına sahip olan PSG, kaybetmesi halinde ise Avrupa kupalarına veda edebilir. İlk maçta Dortmund engelini galibiyetle geçen PSG, bir kez daha Sarı Siyahlılara karşı galip gelecektir.

Newcastle United – Milan: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; 13 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu son hafta karşılaşmasında, Newcastle United ile Milan kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu. Newcastle United cephesinde düşüş hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İngiltere Premier Lig’de devam ediyor. Eddie Howe ve öğrencileri, iki kulvarda birden yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla, zor günler geçirmeye başladı. İngiltere Premier Lig’de 8 maç namağlup bir performansla karşımıza çıkan ve üst sıraları zorlayan ev sahibi, son 5 haftada 3 kez mağlup oldu. Son 2 hafta Everton ve Tottenham karşısında üst üste mağlubiyetler alan Newcstle United, 180 dakika sonunda kalesini tam 7 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. 7. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise ilk 2 haftadan 4 puan toplarken, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Devler sahnesinde yoluna devam edebilmek için Milan karşısında kazanarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda olan Newcastle United, mağlup olması halinde ise Avrupa kuplarına veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda son haftaya girilirken, Milan’ın kazanmaktan başka şansı yok. 5 haftalık fikstürü 5 puanla geride bırakan Pioli ve öğrencileri, bu hafta Newcastle United’ı mağlup etmesi halinde gruptan dahi çıkma fırsatı bulurken, mağlup olması halinde ise Avrupa kupalarına tamamen veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. Konuk ekip kazanıp, PSG’nin puan kaybetmesini beklemek istiyor. Grubun son haftasında liderlik koltuğunda oturan Dortmund karşısında mağlubiyetten kurtulamayan Milan, sadece iç sahada PSG’ye karşı galip gelebildi. Son haftalarda iki kulvarda birden düşüşe geçtiklerini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftanın 5’inde puan kaybeden konuk ekip, geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Sezon harika bir başlangıç yapmalarına karşın, son haftalarda artan sakatlıklarla birlikte düşüşe geçtiklerini söyleyelim. Milan kader maçında hata yapmak istemiyor. İki takımda UEFA Şampiyonlar Ligi yolunda kader maçına çıkıyor. Kazanarak Son 16 biletini cebine koyma şansı bulacak olan Newcastle United ve Milan, kaybetmesi halinde ise Avrupa kuplarına veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. Sezonun en kritik sınavlarından birini verecek olan tarafların, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.51

Bets10 Bahis Oranı: 64.22