UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lugano Beşiktaş İddaa Tahmini 14.12.2023

UEFA Konferans Ligi D Grubu son maçında, Lugano ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’te start alacak karşılaşma EXXEN platformundan yayınlanacak.

Lugano ile Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Lugano galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.60, Beşiktaş galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Lugano’nun Şansı Kalmadı 

Lugano İsviçre Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Winterthur karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Mattia Croci Torti’nin öğrencileri üst sıra takibini devam ettiriyor. UEFA Konferans Ligi’nde ise grupta beklentileri karşılayamayan İsviçre ekibi 2 hafta önce konuk olduğu Bodo Glimt deplasmanda 5-2 kaybederek gruptan çıkma umutlarını sona erdirmişti. Grupta sadece 1 kez kazanabilen Lugano’nun tek galibiyetini Beşiktaş deplasmanında aldığını belirtelim. Bu hafta ise grubun son maçında Beşiktaş’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Lugano’da Anto Grgic ve Milton Valenzuela’nın sakatlıkları sürüyor. 

Beşiktaş’ın İddiası Yok 

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu derbide konuk ettiği Fenerbahçe’den puan almayı başaramadı. Rakibine 3-1 kaybeden Siyah Beyazlılar zirve yarışından da koptu diyebiliriz. Bu yenilginin ardından lider Fenerbahçe’nin tam 14 puan gerisine düştüler. Rıza Çalımbay’ın ekibinde hafta içi yönetimin aldığı karar ile 5 oyuncu da kadro dışı bırakıldı. Zaten eksikler ve sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş’ta işler yolunda gitmiyor. UEFA Konferans Ligi’nde ise 2 hafta önce Vodafone Park’da Club Brugge’e 5-0 kaybeden Beşiktaş’ın gruptan çıkma iddiası bulunmuyor. Sadece 1 puana sahipler ve son sıradalar. Lugano’ya konuk olacak Beşiktaş’ta Umut Meraş, Gedson Fernandez, Arthur Masuaku ve Milat Rashica sakat. Jean Onana, Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Valentin Rosie ve Rachid Ghezzal ise kadro dışı bırakıldı. 

Lugano – Beşiktaş Maç Bilgileri

Lugano – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Comunale Di Cornaredo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lugano’da Anto Grgic ve Milton Valenzuela’nın sakatlıkları sürüyor. Beşiktaş’ta Umut Meraş, Gedson Fernandez, Arthur Masuaku ve Milat Rashica sakat. Jean Onana, Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Valentin Rosie ve Rachid Ghezzal ise kadro dışı bırakıldı. 

Lugano'nun İlk 11’i Belli mi?

Lugano’nun muhtemel kadrosu: Amir Saipi, Jhon Espinoza, Kreshnik Hajrizi, Albian Hajdari, Martim Marques, Anto Grgic, Yanis Cimignani, Roman Macek, Jonathan Sabbatini, Ignacio Aliseda, Shkelqim Vladi

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

İki takımında UEFA Konferans Ligi’nde hedefi kalmadı. Son 2 sırayı paylaşan Lugano ve Beşiktaş bugün karşı karşıya gelecek. Lugano’nun grupta tek galibiyeti var. Beşiktaş’ın ise henüz galibiyeti yok ve 1 puan ile son sıradalar. Her iki takım için bu maçın ardından UEFA Konferans Ligi macerası sona erecek. Grubun son maçında her iki takımdan da gol beklentim var. Hedefsiz mücadelede karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş grupta ilk galibiyetini aldı. Lugano’yu deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ama Avrupa umutları sona erdi.