Fenerbahçe Spartak Trnava İddaa Tahmini 14.12.2023

UEFA Konferans Ligi H Grubu heyecanı devam ediyor. Spartak Trnava deplasmanda, Fenerbahçe’ye konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.45’te EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Spartak Trnava arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.14, beraberlik 8.00, Spartak Trnava kazanır ise 19.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Fenerbahçe’nin Kazanması Gerekiyor 

Fenerbahçe grubun son maçında Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı son maçta Nordsjaelland’a deplasmanda 6-1 kaybeden Sarı Lacivertliler bu mağlubiyetin ardından 3. Sıraya geriledi. Grubun son maçında Spartak Trnava karşısında kazanmaları halinde ise gruptan çıkmayı başaracaklar. Fenerbahçe’nin gruptan çıkması için kesinlikle kazanması şart. Beraberlik halinde ise grubun diğer maçının skoru belirleyici olacak. Geçen hafta sonu derbide Vodafone Park’da Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etmeyi başaran Sarı Lacivertliler galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Süper Lig’de liderliğini sürdüren Fenerbahçe bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Spartak Trnava karşısında da kazanarak gruptan çıkması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Mert Müldür kadroda yok. Rodrigo Becao, Lincoln, Luan Peres ve Serdar Aziz ise sakat olan isimler. 

Spartak Trnava’nın Hedefsiz Kaldı 

Spartak Trnava grupta son sırada yer alıyor. Slovakya temsilcisi oynadığı 5 maç sonunda henüz galibiyet ile tanışamadı. Grupta tek puanını ise Nordsjaelland deplasmanında aldılar. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Michel Gasparik’in öğrencileri bu beraberliğin ardından ise Ludogorets’e 2-1 kaybetti. Hal böyle olunca, gruptan çıkma şansları da kalmadı. 1 puan ile son sırada yer alan Spartak Trnava grubun son maçında Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Slovakya temsilcisini son derece zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Spartak Trnava’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Fenerbahçe – Spartak Trnava Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Spartak Trnava Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Mert Müldür kadroda yok. Rodrigo Becao, Lincoln, Luan Peres ve Serdar Aziz ise sakat olan isimler. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred, Sebastian Szymanski, İsmai Yüksek, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Spartak Trnava'nın ilk 11’i Belli mi?

Spartak Trnava’nın muhtemel kadrosu: Dominik Takac, Martin Mikovic, Sebastian Kosa, Lukas Stetina, Kristian Kostrna, Martin Sulek,i Adrian Zeljkovic, Jan Bernat, Kelvin Ofori, Erik Daniel, Michal Duris

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçen hafta Beşiktaş derbisinde 3 puan almayı başardı. Vodafone Park’da rakibini 3-1 mağlup ettiler. UEFA Konferans Ligi’nde ise son 2 maçını kaybeden İsmail Kartal’ın ekibi 3. Sıraya geriledi. Bu hafta Spartak Trnava’yı konuk edecekler ve kazanmaları halinde gruptan çıkmayı başaracaklar. Nordsjaelland ile Ludogorets karşı karşıya gelecek ve Fenerbahçe’nin kazanması halinde liderlik şansı da mevcut. Spartak Trnava iddiasız ve son sıradalar. Fenerbahçe’nin rahat kazanması gereken bir maç. Sarı Lacivertliler farklı ve gollü bir galibiyet alarak gruptan çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.23

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe farka gitti. Spartak Trnava engelini 4-0 ile geçtiler ve grubu lider olarak tamamladılar.