UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Karabağ Hacken Maç Tahmini 14.12.2023

Karabağ ile Hacken, 14 Aralık Perşembe akşamında kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi H Grubu son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 20:45’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu.

intobet, Karabağ galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.35, Hacken galibiyetine ise 8.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 4.75, konuk ekibe ise 6.98 oran veriyor.

Karabağ Üst Tura Yakın

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Karabağ, UEFA Avrupa Ligi’nde gözünü Son 16 Play Off Turu’na dikti. H Grubu’nda 5 maçtan 7 puan toplayan Azerbaycan temsilcisi, en alt sıradaki Hacken’i mağlup etmesi halinde, diğer maçın sonucunu beklemeden, gruptan çıkmayı garantileyecek. Son hafta Molde karşısında 1-0 geriden gelerek 82 ve 85. dakikalarda bulduğu üst üste gollerle 2-1’lik üstünlüğü yakalayan ev sahibi, skoru koruyamayarak sahadan 1 puanla ayrılmasına karşın, ikili averajda rakibini geçmeyi başardı. Son maçta rakibi Molde namağlup lider Bayer Leverkusen karşısına çıkarken, Gurban Gurbanov ve öğrencileri 5 maçtan puan çıkaramayan Hacken karşısına çıkacak. Karabağ büyük bir avantajla Avrupa Ligi’nde galibiyet arayacak.

Hacken Dipten Kurtulamadı

İsveç Allsvenskan Ligi’nde sezonu 3. sırada bitiren Hacken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son sıradan kurtulamadı. Ligde 30 haftayı 18 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Per-Mathias Högmo ve öğrencileri, liderin 7 puan gerisinde kaldı. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise 5 maçtan puan dahi çıkaramadıklarını belirtelim. Tüm rakiplerine karşı üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, 5 maçta kalesini 15 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Son hafta Karabağ karşısına çıkacak olan Hacken, Avrupa kuplarına tamamen veda etti. Galibiyete ihtiyacı olan Karabağ’a karşı sezonun son maçına çıkacak olan Hacken’in, güven vermekten çok uzakta olduğunu belirtelim.

Karabağ – Hacken Maç Bilgileri

Karabağ – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tofiq Bahramov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Karabağ takımında Kevin Medina kart cezalısı. Hacken takımında önemli bir eksik bulunmuyor.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Shakhrudin Mahammadaliyev, Marko Vešović, Bahlul Mustafazada, Patrick, Elvin Dzhafarquliyev, Marko Janković, Julio Rodrigues, Adama Diakhaby, Leandro Andrade, Abdellah Zoubir, Redon Xhixha.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Tomas Totland, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Edward Chilufya.

İddaa Tahmini

Gruptan çıkmayı garantilemek için galibiyete ihtiyacı olan Karabağ, 5 maçtan puan çıkarmayan ve averaj takımı haline gelen Hacken karşısına çıkıyor. Ev sahibi taraftarı önünde rahat bir galibiyetle tur atlayacak ve Avrupa macerasına devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

intobet Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karabağ 10 kişi kaldığı mücadeleden galibiyetle çıkmayı başardı. Ev sahibi grubun en zayıf halkası Hacken karşısında 2 golle galip gelirken, kalesinde ise 1 gole engel olamadı. Azerbaycan temsilcisinin iç sahada daha rahat bir galibiyet almasını bekliyorduk.