UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Molde İddaa Tahmini 14.12.2023

Bayer Leverkusen evinde Molde‘yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi H Grubu son hafta mücadelesi, 14 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

BayArena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.41, beraberliğe 5.35, Molde galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda.

Bayer Leverkusen 3 Kulvarda Namağlup

Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 14 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise tüm maçlarını kazanarak, Son 16 biletini cebine koydu. 22 resmi maçta da bileği bükülmeyen Bayer Leverkusen, 3 kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Almanya Bundesliga’da son 2 haftada Dortmund ve Stuttgart ile berabere kalmasına karşın, liderliğini sürdürmeyi başaran ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise kapanışı Molde karşısında yapacak. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkmasını beklediğimiz Bayer Leverkusen, deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardığı rakibine karşı, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Kazanmak zorunda olan bir rakiple karşı karşıya gelmesine rağmen, Bayer Leverkusen 3 kulvarda sergilediği performans grafiğiyle, bir kez daha galibiyetin favorisi.

Molde Galibiyet Peşinde

Molde, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilmek için Bayer Leverkusen deplasmanından puan çıkararak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda. 5 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Erling Moe ve öğrencileri, son hafta Qarabağ deplasmanında skoru koruyamadı ve 1 puanla yetindi. İkili averajda rakibine geçilen Molde, gruptan çıkma şansını zora soktu. Son hafta rakibini grubun en zayıf halkasıyla karşı karşıya gelirken, Molde ise lidere deplasmanda konuk olacak. Galip gelmesi halinde dahi Avrupa hayallerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan konuk ekip, gruptan çıkma şansını rakibinin ellerine teslim etti. Konferans Ligi’ne katılmayı garantileyen Molde, iç sahada mağlup olduğu Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda galibiyet arayacak.

Bayer Leverkusen – Molde Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen cephesinde Arthur’un sakatlığı devam ediyor. Molde takımında ise Martin Linnes, Jacob Karlström ve Erling Knudtzon’un sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Anders Hagelskjaer, Magnus Eikrem, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

İddaa Tahmini

İlk maçta taraflar rakip fileleri havalandırmayı başardı. Grupta tüm maçlarını kazanarak liderliği garantileyen Bundesliga lideri Bayer Leverkusen ile gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacı olan Molde karşı karşıya geliyor. İki takımında bir kez daha karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gruptan lider çıkmayı garantileyen Bayer Leverkusen, hedefsiz çıktığı son maçta kazanmaya devam etti. Ev sahibi rakibini 5 golle mağlup ederken, Molde ise 90 dakika sonunda rakip fileleri tek golle havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.