UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slavia Prag Servette Maç Tahmini 14.12.2023

UEFA Avrupa Ligi‘nde son hafta heyecanı başlıyor. G Grubu kapsamında 14 Aralık Perşembe akşamı, Slavia Prag ile Servette karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 20:45’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Slavia Prag galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.90, Servette galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Slavia Prag Son 16 Hedefinde

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran Slavia Prag, iç sahada Servette karşısında kazanması halinde Son 16 biletini cebine koyacak. Berabere kalmaları halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecekler. 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Slavia Prag, en yakın rakibi Roma’nn 2 puan üzerinde yer alıyor. Rakibini ikili averajda yakalamayı başaran Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri, normal averajda ise rakibinin 4 gol üzerinde. Avrupa sahnesinde harika bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, Son 16 Turu’ndan sadece 90 dakika uzaklıkta. Çekya Ligi’nde ise son 3 haftadan galip çıkan Slavia Prag, ilk 17 haftada ise sadece 1 kez mağlup oldu. Liderin 5 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, iki kulvarda birden aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor.

Servette Konferans Ligi’ne Gidiyor

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya girilirken, 5 maçtan 5 puan çıkaran Servette cephesinde, Avrupa Ligi hayalleri sona erdi. Yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam edecek olan Rene Weiler ve öğrencileri, ilk 2 haftada aldığı Roma ve Slavia Prag mağlubiyetlerinin ardından, son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan topladı. Maç başına 1 puan ortalaması Son 16 Turu için yeterli olmazken, son haftada 3. sırayı garantileyen konuk ekip, kapanışı lider karşısında yapıyor. İsviçre Süper Ligi’nde 10 maçtır, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 maçtır mağlubiyete yer vermeyen Servette, son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. Sahaya hedefsiz çıkmalarına karşın, seriyi sürdürmek ve Konferans Ligi’ne moralli gitmek istiyorlar.

Slavia Prag – Servette Maç Bilgileri

Slavia Prag – Servette Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Servette takımında Enzo Crivelli, David Douline ve Joel Mall’ın sakatlıkları devam ediyor.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, Igoh Ogbu, Jan Boril, David Doudera, Tomas Vlcek, Christos Zafeiris, Mojmir Chytil, Jakub Hromada, Muhamed Tijani, Ivan Schranz, Matej Jurasek.

Servette’nin ilk 11’i Belli mi?

Servette’nin muhtemel kadrosu: Jeremy Frick, Steve Rouiller, Bendeguz Bolla, Nicolas Vouilloz, Yoan Severin, Michel Baron, Timothe Cognat, Derek Kutesa, Gael Ondoua, Miroslav Stevanovic, Chris Bedia.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda harika bir performans grafiğiyle liderlik ipini göğüsleyen Slavia Prag, iç sahada kazanması halinde gruptan lider çıkacak. Son maçta hedefi kalmayan Servette karşısında, Slavia Prag’ın rahat bir galibiyete imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Slavia Prag taraftarı önünde 4 gollü bir galibiyete imza attı. Ev sahibi maç boyunca savunmada hataya yer vermezken, 4 gollü galibiyetle gruptan lider çıktı. Kazananları tebrik ederiz.