UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Villarreal İddaa Tahmini 14.12.2023

UEFA Avrupa Ligi F Grubu‘nda son hafta heyecanı 14 Aralık Perşembe akşamı devam ederken, zirve mücadelesi veren Rennes ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Genzobet, Rennes galibiyetine 2.18, beraberliğe 3.70, Villarreal galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.87, beraberliğe 3.17, konuk ekibe ise 2.85 oran veriyor.

Rennes Avantajlı Taraf

UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off biletini garantileyen Rennes, F Grubu’nun son haftasında liderlik için Villerreal karşısına çıkacak. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran ev sahibi, rakibinin 2 puan üzerinde, liderlik koltuğunda oturuyor. Beraberlik dahi Rennes takımının doğrudan Son 16 Turu’na gitmesi için yeterli. Ligde yaşanan üst üste puan kayıplarının ardından teknik adam değişikliğine giden ve göreve Julien Stephan’ı getirdi. Yeni hocasıyla Ligue 1 sahnesinde Reims, Avrupa sahnesinde ise Maccabi Haifa’yı mağlup eden ev sahibi, son 2 haftada yeniden ligde düşüşe geçti. Önce Marsilya ardından Monaco’ya karşı kaybettiler. Liderlik şansını kaçırmak istemeyen Rennes, sahasında Villerreal’i konuk ediyor.

Villarreal Galibiyet Hedefinde

UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik şansı devam eden Villarreal, Rennes deplasmanında galibiyet arayacak. İspanya La Liga’da kötü gidişata çare olarak 2 kez teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yoluna Marcelino yönetiminde devam ederken, kötü gidişatına devam etti. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad’a karşı iç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise İspanyol ekibinin 4 maçtır namağlup bir performans sergilediğini belirtelim. Grupta liderin 2 puan gerisinde son haftaya giren Villarreal, kazanması halinde gruptan lider olarak çıkmayı başaracak. Rennes’e karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza atan konuk ekibin, bir kez daha Rennes karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Rennes – Villarreal Maç Bilgileri

Rennes – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Villarreal cephesinde Alfonso Pedraza kart cezalısı. Pino, Mandi, Suarez ve Comesana’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Matteo Gabbia, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Gerard Moreno.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda zirve mücadelesi veren Rennes ile Villarreal, son haftada karşı karşıya geliyor. Ev sahibinin liderlik için 1 puana ihtiyacı var. Villarreal’in ise kazanmaktan başka şansı yok. Son maçta hata yapmak istemeyen tarafların, mücadelenin ilk yarısında beraberlikle çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.95

Genzobet Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Grupta lideri belirleyen dev maçın ilk yarısında, eşitlik bozulmadı. Taraflar karşılıklı gollerle soyunma odasına girerek, Villarreal ikinci yarıda Renes’i mağlup ederek, liderlik ipini göğüsledi. Kazananları tebrik ederiz.