UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sporting Sturm Graz Maç Tahmini 14.12.2023

UEFA Avrupa Ligi D Grubu kapsamında, Sporting evinde Sturm Graz‘ı konuk edecek. 14 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadeleye, Jose Alvalade Stadı ev sahipliği yapacak.

Betelli tarafından hazırlanan oranlarda ise Sporting kazanır seçeneğine 1.72, berberliğe 4.15, Sturm Graz kazanır seçeneğine ise 4.65 oran belirlemiş durumda.

Sporting’in Liderlik Şansı Kalmadı

Portekiz Premier Ligi’nin lideri Sporting, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 Play Off biletini cebine koydu. Ruben Amorim ve öğrencileri, 13 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 31 puan toplarken, liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise 5 haftadan 8 puan topladılar. Sadece lider Atalanta’ya karşı iç sahada kaybeden ev sahibi, geri kalan 4 haftadan ise 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 2’li averajda lidere geçilen Sporting, lider ile arasında 3 puan fark olmasına rağmen, son maçta liderlik şansını kaybetti. Grupta hedeflerine ulaşan Sporting, bu hafta kapanışı Sturm Graz karşısında yapacak. Son maçı kazanarak Son 16 Play Off Turu öncesinde moral bulmak istiyorlar.

Sturm Graz’da Galibiyete İhtiyaç Var

Sturm Graz ya tamam ya devam maçına çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi’ne veda etmek zorunda kalan konuk ekip, UEFA Konferans Ligi bileti için Sporting deplasmanına konuk olacak. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, 5 maçlık fikstürü 4 puanla geride bıraktı. Sadece Rakow’a karşı kazanan ve Atalanta ile berabere kalan konuk ekip, grupta iyi bir performans sergilemedi. Rakow ile Konferans Ligi için mücadele veren Sturm Graz, rakibiyle aynı puana ve ikili averaja sahip. Gol averajında ise rakibinin 1 puan üzerinde yer aldığını belirtelim. Sporting deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Sturm Graz, berabere kalması veya mağlup olması halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecek. Hedeflerine ulaşan bir rakiple karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

Sporting – Sturm Graz Maç Bilgileri

Sporting CP – Sturm Graz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting cephesinde Ivan Fresneda ve Daniel Bragança’nın sakatlıkları devam ediyor. Sturm Graz takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Sporting CP’nin ilk 11’i Belli mi?

Sporting CP’nin muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Sebastian Coates, Gonçalo Inacio, Ousmane Diomande, Ricardo Esgaio, Hidemasa Morita, Pedro Goncalves, Cipriano Catamo, Marcus Edwards, Morten Hjulmanda, Nuno Santos.

Sturm Graz'ın 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Kjell Scherpen, Amadou Dante, Gregory Wüthrich, David Affengruber, Jusuf Gazibegovic, Manprit Sarkaria, Jon Gorenc Stankovic, Alexander Prass, Otar Kiteishvili, William Boving, Szymon Wlodarczyk.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde son hafta heyecanı yaşanırken, hedeflerine ulaşan Sporting ile Konferans Ligi için mücadele veren Sturm Graz karşı karşıya geliyor. İki takımında zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandırmayı başaracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sporting iç sahada zorlanmadan kazandı. Sturm Graz karşısında 3 golle 3 puanı alan Portekiz temsilcisi, 2. sırada yer alarak Avrupa Ligi’nde grupları tamamladı. Skor üretemeden mağlup olan Sturm Graz ise yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam edecek.