İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Juventus İddaa Tahmini 15.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 10 maçtır mağlup olmayan Juventus, 15 Aralık Cuma akşamı Genoa deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Genoa galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.35, Juventus galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.50, 2.5 Alt 1.53 olarak verilmiş.

Genoa 3 Maçtır Kazanamıyor

Genoa cephesinde deplasman kabusu devam ederken, Alberto Gilardino ve öğrencileri iç saha etkisiyle düşme hattının üzerinde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monza deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, son 7 deplasman maçından sadece 1 puan çıkarabildi. İç sahada ise 3 maçtır mağlubiyete yer vermeyen Genoa, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Taraftarı önünde Juventus’u ağırlayacak olan ev sahibinin, düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunuyor. Son 3 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Genoa, kötü gidişata zirve mücadelesi veren ve ligin en formda takımları arasında yer alan Juventus karşısında son vermek istiyor.

Juventus Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, 16. haftada Genoa deplasmanına konuk olacak. Massimiliano Allegri yönetiminde son 10 haftalık fikstüre damga vurmayı başaran konuk ekip, son 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirdi. JUVE son haftalarda sadece yenilmezlik serisiyle değil, aynı zamanda aldığı derbi galibiyetleriyle dikkat çekti. Milan, Napoli derbilerinden 3’er puanla çıkan konuk ekip, İnter derbisinden ise 1 puanla ayrıldı. Liderlik takibine tam gaz devam eden konuk ekip, 3 sezondur devam eden şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. 15 maçta rakip fileleri 23 kez havalandıran Juventus, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Genoa ile karşı karşıya gelecek olan Allegri ve öğrencileri, zirve yolunda hata yapmak istemiyor.

Genoa – Juventus Maç Bilgileri

Genoa – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa’da Kevin Strootman’ın sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde ise Paul Pogba ve Nicolo Fagioli’nin cezaları devam ediyor. De Sciglio ve Weah’ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Aaron Martin.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde gözünü şampiyonluğa diken Juventus, 10 maçtır mağlubiyete yer vermiyor. Harika bir performans grafiğiyle Genoa deplasmanına konuk olacak olan Allegri ve öğrencileri, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus yenilmezlik serisini sürdürmeyi başarsa da, Genoa deplasmanda galibiyetlerine devam edemedi. Zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan JUVE, devre arasına 1-0 önde girdiği karşılaşmadan, 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.