İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Tottenham İddaa Tahmini 15.12.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Nottingham Forest evinde, Tottenham’ı ağırlayacak. Mücadele saat 23.00’te start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Nottingham Forest ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Nottingham Forest galibiyetine 4.50, beraberlik tercihine 4.10, Tottenham galibiyetine ise 1.78 verildiğini görüyoruz.

Nottingham Forest’da Puan Kayıpları

Nottingham Forest Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Steve Cooper’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk olduğu Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldı. Harry Toffolo’nun golüyle öne geçtiler ama üstünlükleri pek uzun sürmedi. Sahadan 1 puan ile ayrılan Nottingham Forest, Premier Lig’de üst üste 5 maçtır puan kaybı yaşıyor. Bu hafta City Ground’da konuk edecekleri Tottenham karşısında da işleri kolay değil. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi ve Serge Aurier’in sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham 4 Golle Kazandı

Tottenham’ın geçen hafta sonu Newcastle United karşısında zorlanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Ange Postecoglou’nun öğrencileri maçın genelinde üstün oynayan taraftı ve net bir galibiyet aldı. Son önderliğinde 4-1 kazanan Londra ekibi kötü gidişatı da sona erdirdi. Premier Lig’de 5 maçlık kazanama serisini sona erdiren Tottenham moralli. Lider Arsenal’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçtiler ve zirve takipleri devam etti. Bu hafta Nottingham Forest’a konuk olacak Tottenham’da James Maddison, Eric Dier, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, Ivan Perisic ve Manor Solomon’un sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Tottenham Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi ve Serge Aurier’in sakatlıkları bulunuyor. Tottenham’da James Maddison, Eric Dier, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, Ivan Perisic ve Manor Solomon’un sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Yves Bissouma, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Brennan Johnson

İddaa Tahmini

Nottingham Forest Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Wolverhampton deplasmanında da kazanamadı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Nottingham Forest’da galibiyet hasreti 5 maça çıkmış oldu. Düşme hattının 2 basamak üzerindeler. Tottenham ise 5 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. Geçen hafta Newcastle United’ı 4-1 mağlup eden Londra ekibi moral buldu uzun bir aradan sonra 3 puan aldı. Bu hafta Nottingham Forest karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum. Tottenham 3 puana yakın taraf. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham yine kazandı. City Ground’da Nottingham Forest’ı 2-0 mağlup ederek ilk 4 umutlarını devam ettirdiler.