sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.12.2023

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kapsamında 14 Aralık Perşembe akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Bayer Leverkusen – Molde: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Bayer Leverkusen evinde Molde’yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi H Grubu son hafta mücadelesi, 14 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 14 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise tüm maçlarını kazanarak, Son 16 biletini cebine koydu. 22 resmi maçta da bileği bükülmeyen Bayer Leverkusen, 3 kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Almanya Bundesliga’da son 2 haftada Dortmund ve Stuttgart ile berabere kalmasına karşın, liderliğini sürdürmeyi başaran ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise kapanışı Molde karşısında yapacak. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkmasını beklediğimiz Bayer Leverkusen, deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardığı rakibine karşı, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Kazanmak zorunda olan bir rakiple karşı karşıya gelmesine rağmen, Bayer Leverkusen 3 kulvarda sergilediği performans grafiğiyle, bir kez daha galibiyetin favorisi. Molde, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilmek için Bayer Leverkusen deplasmanından puan çıkararak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda. 5 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Erling Moe ve öğrencileri, son hafta Qarabağ deplasmanında skoru koruyamadı ve 1 puanla yetindi. İkili averajda rakibine geçilen Molde, gruptan çıkma şansını zora soktu. Son hafta rakibini grubun en zayıf halkasıyla karşı karşıya gelirken, Molde ise lidere deplasmanda konuk olacak. Galip gelmesi halinde dahi Avrupa hayallerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan konuk ekip, gruptan çıkma şansını rakibinin ellerine teslim etti. Konferans Ligi’ne katılmayı garantileyen Molde, iç sahada mağlup olduğu Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda galibiyet arayacak. İlk maçta taraflar rakip fileleri havalandırmayı başardı. Grupta tüm maçlarını kazanarak liderliği garantileyen Bundesliga lideri Bayer Leverkusen ile gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacı olan Molde karşı karşıya geliyor. İki takımında bir kez daha karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Roma – FC Sheriff: KGYOK, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 14 Aralık Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son hafta heyecanı yaşanırken, Roma sahasında FC Sheriff’i konuk edecek. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk 3 haftadan lider çıkmayı başaran Roma, son 2 haftada kaybettiği 5 puanla liderin 2 puan gerisine düştü. Grubun ilk maçlarında Slavia Prag, Servette ve FC Sheriff’e karşı kazanan ev sahibi, ilk mağlubiyetini Slavia Prag deplasmanından alırken, Servette deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Son hafta FC Sheriff’e karşı kazanıp, liderin puan kaybetmesini beklemek zorunda olan Roma, Son 16 Play Off Turu’nu garantilerken, Son 16 Turu’na doğrudan gitmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta namağlup bir performansla karşımıza çıkan Jose Mourinho ve öğrencileri, 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Ligde gösterdiği etkiyi Avrupa sahnesine taşımak isteyen Roma, gruptan hiçbir hedefi kalmayan FC Sheriff karşısına çıkıyor. Moldova temsilcisi FC Sheriff, Avrupa kuplarına veda ediyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda izlediğimiz konuk ekip, 5 maç sonunda zayıf halka haline gelirken, 1 puanla en alt sıraya demir attı. Slavia Prag, Roma ve Servette’ye diş geçirmeyi başaramayan FC Sheriff, kapanışı Roma deplasmanında yapıyor. 5 maç sonunda kalesini tam 14 gole kapatamayan ve rakip fileleri sadece 5 kez havalandırabilen Roberto Bordin ve öğrencilerinin, grupta averaj takımı haline geldiğini belirtelim. Rotasını lige çeviren konuk ekip, Moldova Ulusal Ligi’nde normal sezonu lider bitirerek, Şampiyonluk Grubu için önemli bir avantaj elde etti. Rotasını Moldova Ulusal Lig şampiyonluğuna çeviren FC Sheriff, Avrupa karnesiyle güven vermekten çok uzakta. Roma’ya karşı ilk maç iç saha avantajına rağmen 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirtelim. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti Roma, gruptan çıkmayı garantiledi. Son hafta liderlik peşinde koşacak olan Jose Mourinho ve öğrencileri, grupta hedefleri kalmayan ve prestij mücadelesi verecek olan FC Sheriff’e karşı 90 dakika boyunca kalesini gole kapatacaktır.

Ferencvaros – Fiorentina: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Ferencvaros ile Fiorentina, 14 Aralık Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformu ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Ferencvaros, UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu’nda 5 maçtan topladığı 9 puanla  Son 16 Play Off Turu’nu garantilerken, son maçta Fiorentina ile liderlik için mücadele edecek. Namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Macaristan ekibi,  2 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Sadece Cukaricki karşısında maç kazabilen Dejan Stankovic ve öğrencileri, diğer 3 maçta ise beraberliklerden kurtulamadı. Gruptan lider çıkmak için bu hafta Fiorentina karşısında galibiyetten başka şansları yok. Galibiyete ihtiyacı olan Ferencvaros, daha önce Fiorentina ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona ermişti. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, son finalisti olduğu UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde, Son 16 Play Off biletini cebine koydu. Gruptan çıkmayı garantileyen İtalyan ekibi, son hafta liderlik koltuğunu korumak ve doğrudan Son 16 Turu’na katılmak istiyor. 5 maç sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başaran Fiorentina, ilk 2 haftada aldığı beraberliklerin ardından, son 3 haftanın tamamından galip çıktı. 5 maçta 13 gole imza atan konuk ekip, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Liderlik koltuğunu korumak için deplasmanda 1 puan yetiyor. İtalya Serie A Ligi’nde Salernitana’ya karşı alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, Roma ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İki kulvarda birden kolay maç kaybetmeyen Fiorentina cephesinde, moraller yüksek. UEFA Konferans Ligi F Grubu’nun namağlup lideri Fiorentina, son finalisti olduğu Konferans Ligi’nde liderlik koltuğunu koruyacak ve Ferencvaros deplasmanında kazanarak, doğrudan Son 16 biletine ulaşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.98

Bets10 Bahis Oranı: 5.98