sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.12.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. 14 Aralık Perşembe akşamında kazanmanız dileğiyle.

Slavi Prag – Servette: H1, 1.75 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi’nde son hafta heyecanı başlıyor. G Grubu kapsamında 14 Aralık Perşembe akşamı, Slavia Prag ile Servette karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 20:45’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran Slavia Prag, iç sahada Servette karşısında kazanması halinde Son 16 biletini cebine koyacak. Berabere kalmaları halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecekler. 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Slavia Prag, en yakın rakibi Roma’nn 2 puan üzerinde yer alıyor. Rakibini ikili averajda yakalamayı başaran Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri, normal averajda ise rakibinin 4 gol üzerinde. Avrupa sahnesinde harika bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, Son 16 Turu’ndan sadece 90 dakika uzaklıkta. Çekya Ligi’nde ise son 3 haftadan galip çıkan Slavia Prag, ilk 17 haftada ise sadece 1 kez mağlup oldu. Liderin 5 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, iki kulvarda birden aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya girilirken, 5 maçtan 5 puan çıkaran Servette cephesinde, Avrupa Ligi hayalleri sona erdi. Yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam edecek olan Rene Weiler ve öğrencileri, ilk 2 haftada aldığı Roma ve Slavia Prag mağlubiyetlerinin ardından, son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan topladı. Maç başına 1 puan ortalaması Son 16 Turu için yeterli olmazken, son haftada 3. sırayı garantileyen konuk ekip, kapanışı lider karşısında yapıyor. İsviçre Süper Ligi’nde 10 maçtır, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 maçtır mağlubiyete yer vermeyen Servette, son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. Sahaya hedefsiz çıkmalarına karşın, seriyi sürdürmek ve Konferans Ligi’ne moralli gitmek istiyorlar. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda harika bir performans grafiğiyle liderlik ipini göğüsleyen Slavia Prag, iç sahada kazanması halinde gruptan lider çıkacak. Son maçta hedefi kalmayan Servette karşısında, Slavia Prag’ın rahat bir galibiyete imza atacağını düşünüyoruz.

Rennes – Villarreal: İY 0, 1.95 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son hafta heyecanı 14 Aralık Perşembe akşamı devam ederken, zirve mücadelesi veren Rennes ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Play Off biletini garantileyen Rennes, F Grubu’nun son haftasında liderlik için Villerreal karşısına çıkacak. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran ev sahibi, rakibinin 2 puan üzerinde, liderlik koltuğunda oturuyor. Beraberlik dahi Rennes takımının doğrudan Son 16 Turu’na gitmesi için yeterli. Ligde yaşanan üst üste puan kayıplarının ardından teknik adam değişikliğine giden ve göreve Julien Stephan’ı getirdi. Yeni hocasıyla Ligue 1 sahnesinde Reims, Avrupa sahnesinde ise Maccabi Haifa’yı mağlup eden ev sahibi, son 2 haftada yeniden ligde düşüşe geçti. Önce Marsilya ardından Monaco’ya karşı kaybettiler. Liderlik şansını kaçırmak istemeyen Rennes, sahasında Villerreal’i konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik şansı devam eden Villarreal, Rennes deplasmanında galibiyet arayacak. İspanya La Liga’da kötü gidişata çare olarak 2 kez teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yoluna Marcelino yönetiminde devam ederken, kötü gidişatına devam etti. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad’a karşı iç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise İspanyol ekibinin 4 maçtır namağlup bir performans sergilediğini belirtelim. Grupta liderin 2 puan gerisinde son haftaya giren Villarreal, kazanması halinde gruptan lider olarak çıkmayı başaracak. Rennes’e karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza atan konuk ekibin, bir kez daha Rennes karşısında galibiyete ihtiyacı var. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda zirve mücadelesi veren Rennes ile Villarreal, son haftada karşı karşıya geliyor. Ev sahibinin liderlik için 1 puana ihtiyacı var. Villarreal’in ise kazanmaktan başka şansı yok. Son maçta hata yapmak istemeyen tarafların, mücadelenin ilk yarısında beraberlikle çıkacağını düşünüyoruz.

PAOK – HJK Helsinki: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; PAOK evinde HJK Helsinki’yi konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu son hafta mücadelesi, 14 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nun namağlup lideri olarak son haftaya giren PAOK, Yunanistan Süper Ligi’nde ise zirve takibine devam ediyor. Son 3 haftalık lig fikstüründe 9 puan toplayan Razvan Lucescu  ve öğrencileri, liderin 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda ise ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladılar. Grupta liderliği garantileyen PAOK, 5 maçta 12 gole imza atarken, kalesinde ise 8 gole izin verdi.  Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, kapanışı HJK Helsinki karşısında yapacak. Prestij mücadelesi verecek olan lider, deplasmanda 3-2 mağlup ettiği rakibi karşısında, kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. Finlandiya Veikkaasliiga’da şampiyonluk ipini göğüsleyen HJK Helsink, UEFA Konferans Ligi macerasına ise gruplarda veda etti. Normal sezonu ve şampiyonluk turunu lider bitiren konuk ekip, Toni Korkeakunnas yönetiminde şampiyonluğunu ilan etti ve ligden istediğini aldı. Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi performansı ise hayal kırıklığı yarattı. İlk 5 haftalık fikstürün tamamında puan kaybederek, en alt sıraya demir attılar. Avrupa macerası sona eren HJK Helsinki, grupta son sınavını lidere karşı deplasmanda verecek. 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, sezonun son maçını kazanarak, teselli bulmak istiyor. HJK Helsinki, Konferans Ligi performansıyla son haftada da güven vermekten uzak kaldı. 5 maç sonunda 13 gol yiyip, rakip filelere sadece 5 gol gönderdiklerini belirtelim. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nun namağlup lideri PAOK, taraftarı önünde galibiyet arayacak. Grubun lideri taraftarı önünde hata yapmayacak ve en alt sıradaki HJK Helsinki karşısında galip gelecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.19

Bets10 Bahis Oranı: 6.36