İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Atletico Madrid İddaa Tahmini 16.12.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Atletico Madrid deplasmanda, Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 18.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Athletic Bilbao ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Athletic Bilbao galibiyetine 2.50, beraberlik tercihine 3.45, Atletico Madrid galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz.

Athletic Bilbao’da Hedef Üst Sıralarda 

Athletic Bilbao geçtiğimiz hafta Los Carmenes’de Granada ile karşı karşıya geldi. 1-0 öne geçtikleri maçta Granadalı bir taraftarın tribünde hayatını kaybetmesi sebebiyle maç yarıda kalmıştı. Bu olayın ardından mücadele ertesi gün kaldığı yerden devam etti ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Athletic Bilbao’nun La Liga’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Son 6 maçında 12 puan toplayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta sonu Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Mücadele öncesinede Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez ve Dani Garcia sakat olan isimler. 

Atletico Madrid Zirve Takibinde 

Atletico Madrid La Liga’da geçtiğimiz hafta Almeria engelini 2-1 ile geçti. Wanda Metropolitano’da son sıradaki Almeria karşısında zorlanmasına rağmen 3 puan alan Atletico Madrid hafta iç ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lazio’yu 2-0 mağlup ederek gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Diego Simeone’nin öğrencileri bu hafta La Liga’da zor bir deplasmana konuk olacak. San Mames Barria’da Athletic Bilbao karşısında galibiyet arayacaklar. Lider Girona’nın takibini sürdüren Atletico Madrid’te bu hafta Thomas Lemar, Pablo Barrios ve Vitolo’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez ve Dani Garcia sakat olan isimler. Atletico Madrid’te bu hafta Thomas Lemar, Pablo Barrios ve Vitolo’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao üst üste 6 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Geçen hafta konuk oldukları Granada deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Son 6 maçta 12 puan toplayan Bask ekibi üst sıra takibinde. Atletico Madrid ise geçen hafta Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Almeria engelini 2-1 ile geçti. Diego Simeone’nin ekibi bu hafta Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Bu tip maçlarda Griezmann ve Morata faktörü öne çıkıyor. San Games Barria’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Nico Williams önderliğinde 2-0 kazanarak haftayı galibiyet ile geçtiler.