İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Getafe Bahis Tahmini 16.12.2023

İspanya La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşayan Sevilla evinde, Getafe’yi konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

SevillaGetafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 1.92, beraberlik 3.50, Getafe kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Sevilla 10 Maçtır Kazanamıyor 

Sevilla La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. Diego Alonso’nun öğrencileri konuk olduğu Mallorca deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybeden Endülüs ekibinde moraller bozuk. Şampiyonlar Ligi’nde de hafta içi Lens deplasmanında 2-1 kaybeden Sevilla’nın grubu son sırada tamamladığını ve Avrupa macerasının sona erdiğini belirtelim. Bu hafta sonu La Liga’da Getafe’yi konuk edecek olan Sevilla tam 10 maçtır 3 puan alamıyor. Diego Alonso’nun göreve gelişinden bu yana La Liga’da galibiyet alamadılar. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Mariano Diaz, Suso, Erik Lamela, Loic Bade ve Fernando sakat olan isimler. 

Getafe Sürpriz Arayacak 

Getafe La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Valencia’yı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Getafe’ye galibiyeti getiren gol Borja Mayoral’dan geldi. Bu sezon iç sahada namağlup yoluna devam eden Getafe’nin deplasmanda ise 4 mağlubiyeti var. Jose Bordalas’ın ekibi bu sezon aldığı tüm mağlubiyetleri dış saha maçlarında aldı. Bu hafta sonu Sevilla’ya konuk olacak olan Getafe sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri ve Enes Ünal sakat. Domingos Duarte ise kart cezalısı. 

Sevilla – Getafe Maç Bilgileri

Sevilla – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Mariano Diaz, Suso, Erik Lamela, Loic Bade ve Fernando sakat olan isimler. Getafe’de Mauro Arambarri ve Enes Ünal sakat. Domingos Duarte ise kart cezalısı. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Sevilla geçen haftayı yine puan kaybı ile geçti. Mallorca deplasmanında 1-0 kaybettiler. Diego Alonso’nun ekibi üst üte 9 maçtır kazanamıyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Lens’e kaybettiler Avrupa mecaraları sona erdi. Getafe ise geçen hafta Valencia karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini tek golle 1-0 mağlup eden Getafe moralli. Sevilla’nın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta konuk edecekleri Getafe karşısında artık kazanarak 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe 3 puanı 3 golle aldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla engelini 3-0 ile geçtiler.