İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Barcelona İddaa Tahmini 16.12.2023

İspanya La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Valencia evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPOT Plus kanalından yayınlanacak.

Valencia ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 4.90, beraberlik 3.95, Barcelona kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış.

Valencia 4 Maçtır Kazanamıyor 

Valencia La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Getafe deplasmanından puan çıkartamadı. Alfonso Perez’de konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler. Son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olan Valencia’nın maçı 9 kişi tamamladığını da belirtelim. La Liga’da son 4 maçtan galibiyet çıkartamayan Ruben Baraja’nın ekibinde düşük var. Bu hafta sonu ise Mestalla’da Barcelona ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Valencia’da Andre Almeida’nın sakatlığı devam ediyor. Gabriel Paulista ve Javi Guerra ise kart cezalısı. 

Barcelona Evinde Kaybetti 

Barcelona La Liga’da zirve yarışının gerisinde kaldı. Geçen hafta iç sahada Girona’yı konuk eden Barcelona mücadeleyi 4-2 kaybetti. Girona karşısında özellikle savunmada aksıyan Barcelona’nın son dönemde gösterdiği performans hiç güven vermiyor. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son sıradaki Antwerp’e konuk olan Barcelona mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Grupta ilk yenilgilerini almalarına rağmen grubu lider olarak tamamladılar. Bu hafta sonu La Liga’da Valencia’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Gavi, Marcos Alonso, Inigo Martinez ve Ter Stegen sakat olan isimler. 

Valencia – Barcelona Maç Bilgileri

Valencia – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Andre Almeida’nın sakatlığı devam ediyor. Gabriel Paulista ve Javi Guerra ise kart cezalısı. Barcelona’da Gavi, Marcos Alonso, Inigo Martinez ve Ter Stegen sakat olan isimler. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Valencia üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Getafe deplasmanında 1-0 kaybettiler. Valencia’nın maçı 9 kişi tamamladığını da belirtelim. Barcelona ise zirve yarışında yara aldı. Geçen hafta konuk ettikleri Girona’ya 4-2 kaybettiler. La Liga’da lider Girona’nın 7 puan gerisine düştüler. Barcelona’nın kazanamsı gereken bir maç. Bu hafta yine puan kaybetmeleri halinde şampiyonluk yarışına havlu atabilirler. Barcelona’dan bu kez 3 puan beklentim var. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Valencia deplasmanında1-1 berabere kaldılar.