İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Fulham İddaa Tahmini 16.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 5 maç var. Fulham deplasmanda, Newcastle United karşısında sürpriz arayacak. Saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Newcastle United ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 1.85, beraberlik 4.00, Fulham kazanır ise 4.10 olarak açıklanmış.   

Newcastle United Gruptan Çıkamadı  

Newcastle United hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hüsran yaşadı. St. James Park’da konuk ettikleri Milan karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Rakibine 2-1 kaybeden Eddie Howe’un öğrencileri grubu son sırada tamamladı ve gruptan çıkamadı. Premier Lig’de ise geçen hafta Tottenham deplasmanında 4-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçını kaybeden Newcastle United çıkış arıyor. Bu hafta Fulham’ı konuk edecek Newcastle United’da Harvey Barnes, Matt Targett, Sven Botman, Joe Willock ve Nick Pope sakat. Kieran Trippier ise kart cezalısı.

Fulham’dan 5 Gollü Galibiyetler

Fulham son 2 haftada dikkat çekici galibiyetler aldı. Önce Nottingham Forest’ı Craven Cottage’de 5-0 mağlup eden Marco Silva’nın öğrencileri geçen hafta sonu ise Craven Cottage’de bu kez West Ham’ı konuk ettiler ve mücadeleyi yine 5-0 kazandılar. Son 2 haftada 10 gol atan ve kalesini gole kapatan Fulham dikkat çekiyor. Bu hafta sonu ise St. James Park’da Newcastle United karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Issa Diop’un sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United – Fulham Maç Bilgileri

Newcastle United – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Harvey Barnes, Matt Targett, Sven Botman, Joe Willock ve Nick Pope sakat. Kieran Trippier ise kart cezalısı. Fulham’da Issa Diop’un sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Newcastle United hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Milan’a 2-1 kaybetti ve gruptan çıkamadı. Avrupa maceraları da sona ermiş oldu. Fulham ise geçen hafta West Ham karşısında da farklı kazandı. Nottingham Forest maçında olduğu gibi West Ham’ı 5-0 ile geçtiler. Son 2 haftada fire vermeyen Fulham moralli. Newcastle United’ın galibiyete ihtiyacı var. Eddie Howe’un ekibi taraftarı önünde kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United net bir galibiyet aldı. Fulham engelini 3-0 ile geçtiler.