İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Crystal Palace İddaa Tahmini 16.12.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralara gerileyen Crystal Palace deplasmanda, Manchester City’e konuk olacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester City ile Crystal Palace takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.20, beraberlik tercihine 7.50, Crystal Palace galibiyetine ise 15.00 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Manchester City 4 Maç Sonra Kazandı

Manchester City Premier Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Kenilworth Road’da Luton Town’a konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri mücadeleyi 2-1 kazandı. İlk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçta Jack Grealish ve Bernardo Silva’nın golleriyle kazanan Manchester City kötü gidişatı sona erdirdi. Arsenal’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçtiler ve zirve takipleri devam etti. Manchester City bu hafta Etihad’da Crystal Palace’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Jeremy Doku, Kevin De Bruyne ve Erling Haaland’ın sakatlıkları sürüyor.

Crystal Palace’da Puan Kayıpları

Crystal Palace adına son haftalarda işler pek yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Liverpool’u konuk eden Roy Hodgson’ın ekibi 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Son 20 dakikalık dilimde yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Crystal Palace düşme hattına da yaklaşmış durumda. Öte yandan bu 5 maçlık süreçte sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta Etihad’da işleri çok zor. Maç öncesinde Crystal Palace’da Eberechi Eze, Dean Henderson ve Ron Holding sakat. Jordan Ayew ise kart cezalısı.

Manchester City – Crystal Palace Maç Bilgileri

Manchester City – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Jeremy Doku, Kevin De Bruyne ve Erling Haaland’ın sakatlıkları sürüyor. Crystal Palace’da Eberechi Eze, Dean Henderson ve Ron Holding sakat. Jordan Ayew ise kart cezalısı.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez,

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Philip Mateta, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Manchester City 4 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. Premier Lig’de geçen hafta Luton Town deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. 4 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Manchester City zirve takibini sürdürdü. Bu hafta Etihad’da Crystal Palace’ı konuk edecekler. Crystal Palace son derece formsuz. Geçen hafta Selhurst Park’da Liverpool’a 2-1 kaybettiler. Üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar. Savunmada da ciddi zaaflar var. Etihad’da gollü bir 90 dakika izleriz. Mücadelede en az 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.29

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Etihad’da Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldılar.