İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Sheffield United İddaa Tahmini 16.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Chelsea iç sahada, Sheffield United’ı konuk edecek Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Chelsea ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.27, beraberlik 6.30, Sheffield United kazanır ise 11.50 olarak açıklanmış. MS 1 tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Chelsea Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Chelsea Premier Lig’de yine üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Everton’a konuk olan Londra ekibi sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü oynadığı maçtan puansız ayrılan Pochettino’nun ekibi Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de Sheffield United’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Trevoh Chalobah, Wesley Fofana, Reece James, Christopher Nkunku ve Marc Cucurella sakat olan isimler.

Sheffield United Sürpriz Yaptı

Sheffield United geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Vitality’de Brentford’u konuk eden Paul Heckingbottom’un öğrencileri sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon 2. kez galibiyet sevinci yaşayan Sheffield United kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Ligin son sırasında bulunan Sheffield United bu hafta Stamford Bridge’de Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Sheffield United’da John Egan, Tom Davies, Chris Basham ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları sürüyor.

Chelsea – Sheffield United Maç Bilgileri

Chelsea – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Trevoh Chalobah, Wesley Fofana, Reece James, Christopher Nkunku ve Marc Cucurella sakat olan isimler. Sheffield United’da John Egan, Tom Davies, Chris Basham ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Moises Caicedo, Raheem Sterling, Cole Palmer, Mykhailo Mudryk, Nicolas Jackson

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Chelsea geçen hafta konuk olduğu Everton deplasmanından puan çıkartamadı. Goodison Park’da 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Chelsea’de moraller bozuk. Sheffield United ise son sırada yer alıyor. Premier Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyetleri var. Chelsea’de pek güven vermiyor ama artık böylesine maçları kazanmalılar. Stamford Bridge’de Pochettino’nun ekibi kazanarak moral bulur. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.10

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Sheffield United’ı 2-0 mağlup ettiler.