İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Luton Town İddaa Tahmini 16.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Luton Town deplasmanda, Bournemouth’a konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Bournemouth ile Luton Town takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Bournemouth galibiyetine 1.52, beraberlik tercihine 4.60, Luton Town galibiyetine ise 4.60 verildiğini görüyoruz.

Bournemouth Old Trafford’da Tarih Yazdı

Bournemouth son haftalarda büyük bir çıkış yakaladı. Andoni Sagarna’nın öğrencileri geçen hafta sonu Old Trafford’da konuk olduğu Manchester United’ı 3-0 mağlup etti. Müthiş bir galibiyet aldılar ve artık orta sıraları zorlamaya başlayan bir Bournemouth var. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 13 puan toplayan Bournemouth bu hafta konuk edeceği Luton Town karşısında da net favori. Maç öncesinde Bournemouth’da Tyler Adams, Alex Scott ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları devam ediyor.

Luton Town Üstünlüğünü Koruyamadı

Luton Town Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kenilworth Road’da konuk ettiği Manchester City’den puan alamadı. İlk yarının sonunda buldukları golle 1-0 öne geçtiler ama ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Luton Town Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta formda Bournemouth’a konuk olacaklar ve işleri zor. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Daniel Potts sakat. Marvelous Nakamba’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Bournemouth – Luton Town Maç Bilgileri

Bournemouth – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Tyler Adams, Alex Scott ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları devam ediyor. Luton Town’da Daniel Potts sakat. Marvelous Nakamba’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Bournemouth geçen hafta Manchester United deplasmanından 3 puan ile döndü. Old Trafford’da rakibini 3-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de son 5 haftada 13 puan toplayan Bournemouth son haftalarda çok formda. Luton Town ise düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Manchester City karşısında öne geçtikleri maçta puan alamayan Rop Edwards’ın ekibi 2-1 kaybetti. Bu hafta Vitality’de de işleri zor. Bournemouth favori taraf. Luton Town karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…