İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Everton İddaa Tahmini 16.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftaların formda takımı Everton deplasmanda, Burnley’e konuk olacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Burnley ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Burnley kazanır 3.60, beraberlik 3.45, Everton kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.     

Burnley Düşme Hattında

Burnley Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olan Burnley mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç alan Vincent Kompany’nin ekibi Premier Lig’de bu hafta Everton’ı konuk edecek. Geride kalan 16 haftada sadece 2 kez kazanabilen Burnley düşme hattında. Everton maçı öncesinde Burnley’de Charlie Taylor kart cezalısı. Jack Cork, Michael Obafemi ve Lyle Foster ise sakat olan isimler.

Everton’dan Üst Üste Galibiyetler

Everton Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Sean Dyche’ın öğrencilerinin geçen hafta Chelsea karşısında puan almasını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. Goodison Park’da konuk ettiği Chelsea’yi 2-0 mağlup eden Everton’da moraller yerinde. Puan silme cezası almalarının ardından üst üste 3 maç kazanarak müthiş bir çıkış yakaladılar. Düşme hattının üzerine çıkan Everton bu hafta sonu Turf Moor’da Burnley’e konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Everton’da Idrissa Gueye ve Jarrad Branthwaite kart cezalısı. Dele Alli, Andre Gomes ve Seamus Coleman ise sakat.

Burnley – Everton Maç Bilgileri

Burnley – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Charlie Taylor kart cezalısı. Jack Cork, Michael Obafemi ve Lyle Foster ise sakat olan isimler. Everton’da Idrissa Gueye ve Jarrad Branthwaite kart cezalısı. Dele Alli, Andre Gomes ve Seamus Coleman ise sakat.

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

İddaa Tahmini

Burnley geçen hafta AMEX’de konuk olduğu Brighton karşısında 1 puan almayı başardı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Düşme hattında yer alan Burnley bu hafta Everton karşısında sürpriz arayacak. Everton’da ise çıkış sürüyor. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Sean Dyche’ın ekibi geçen hafta Chelsea’yi 2-0 mağlup etti. Son 3 maçını kazanan Everton’da moraller yerinde. Burnley deplasmanında da favori olan Everton’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…