Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Le Havre Nice İddaa Tahmini 16.12.2023

Le Havre evinde Nice‘ı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 16. hafta mücadelesi, 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Futbol severler mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Le Havre galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.35, Nice galibiyetine ise 1.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.55 olarak verilmiş.

Le Havre’de Düşüş Başladı

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Le Havre, galibiyet hasretini ligde 4 haftaya çıkardı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarının hemen başında skoru eşitlemeyi başarsa da, yenilen son dakika golü mağlubiyeti getirdi. Son 4 haftayı 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Luka Elsner’in öğrencileri, son 2 haftadan puan dahi çıkaramadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ev sahibi, galibiyet adına zorlanırken, rakiplerine kolay kolay geçit vermedi. 15 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ve 16 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Le Havre, son 11 sıranın en iyi savunma performansını sergiledi ve 15 maç sonunda kalesinde sadece 17 gole izin verdi. Bu hafta iç sahada zirve mücadelesi veren Nice’a karşı kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyorlar.

Nice Galibiyetlerine Geri Döndü

Francesco Farioli yönetiminde ilk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Nice, ilk 13 haftada tek maç kaybetmeyen takım olurken, ilk mağlubiyet 2 hafta önce Nantes deplasmanında geldi. Sezonun ilk mağlubiyetini Nantes deplasmanında 1-0’lık skorla alan Nice, kısa sürede toparlanmayı başardı ve zirveyle puan farkının daha fazla açılmasına izin vermedi. Reims karşısında ilk yarı golsüz eşitlikle geçilirken, ikinci yarıda hücum etkisini artıran Nice, Gaetan Laborde ve Jeremie Boga’nın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başaran ve kendisine 3. sırada yer bulan konuk ekip, 15 hafta sonunda 16 gol atıp, kalesinde sadece 6 gole izin verdi. Ligin uzak ara en iyi savunma performansını sergileyen Nice, bu hafta Le Havre deplasmanında galibiyet arayacak.

Le Havre – Nice Maç Bilgileri

Le Havre – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oceane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Le Havre cephesinde Mathieu Gorgelin’in sakatlığı devam ediyor. Nice’da ise Khephren Thuram ve Sofiane Diop’un sakatlıkları devam ederken, Youcef Atal ise kart cezalısı.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Mohamed Bayo.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Melvin Bard, Jean Clair Todibo, Dante, Paulino Rosario, Morgan Sanson, Hichem Boudaoui, Melvin Bard, Teremas Igoboras Moffi, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Nice, zirve takibinden vazgeçmiyor. İç. saha galibiyetiyle güven tazeleyen Nice, savunmada gösterdiği etkiyle güven vermeye devam ediyor. Farioli ve öğrencilerinin bu hafta Le Havre deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Erken bir golle öne geçmeyi başaran Le Havre, maçın geri kalanında avantajı iyi değerlendirdi ve ligin en başarılı takımlarından Nice karşısında sürpriz bir galibiyete imza attı. Taraflar 10’a kişiyle mücadeleyi tamamlarken, 4 gollü mücadelede ev sahibi 3 golle galip geldi.