Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Reims İddaa Tahmini 16.12.2023

İddaa fikstüründe 16 Aralık Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 16. hafta mücadelesinde, Lens ile Reims kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bollaert-Delelis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Lens galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.75, Reims galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda.

Lens Formda ve Moralli

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Lens, hafta içi evinde Sevilla’yı konuk ederken, kazanmak zorunda olduğu karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son Avrupa şampiyonunu saf dışına iterek, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off biletini cebine koyan Franck Haise ve öğrencileri, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir sezon geçirdi. Ligde sezona istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 5 haftadan 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 10 haftada ortaya koyduğu namağlup performansla dikkatleri üzerine çekti. Son 10 haftalık fikstürden 6 galibiyet, 4 beraberlikle ayrılan Lens, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Montpellier deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Uzun süredir iki kulvarda birden etkisini sürdürmeye devam eden Franck Haise ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Reims’e karşı galibiyet arayacak. Ev sahibinin 16. hafta öncesi çok formda ve moralli olduğunu belirtelim.

Reims’in Deplasmanda İşi Zor

Son haftalarda peş peşe gelen mağlubiyetlerle birlikte, Reims üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. William Still ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bıraktı. Sadece Strasbourg’a karşı iç sahada galip gelen konuk ekip, PSG, Rennes ve Nice karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son iç saha maçından galip çıkan Reims, deplasmanda ise 2 haftadır mağlubiyetlere engel olamıyor. 23 puanda kalarak 8. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Lens’e deplasmanda konuk olacak. Son haftalarda düşüşe geçen konuk ekibin, ligde 10 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan rakibi karşısında işi oldukça zor. Son 4 haftanın tamamında kalesini gole kapatamayan Reims, 3 haftadır ise rakiplerine gol yollarında karşılık vermeyi başarıyor.

Lens – Reims Maç Bilgileri

Lens – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Facundo Medina ve Florian Sotoca kart cezalısı. Deiver Machado’nun ise sakatlığı devam ediyor. Reims cephesinde ise Ibrahim Diakite, Valentin Edoa, Marshall Munetsi ve Josh Wilson-Esbrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Neil El Aynaoui, Jonathan Gradit, Ruben Aguilar, Kevin Danso, Andy Diouf, Przemyslaw Frankowski, Nampalys Mendy, Angelo Fulgini, Morgan Guilavogui, Sepe Elye Wahi.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Salama, Thomas Foket, Michael Richardson, Junya Ito, Junya Ito, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alan ve UEFA Avrupa Ligi biletini cebine koyan Lens, Fransa Ligue 1’de ise 10 maçtır kaybetmiyor. Franck Haise yönetiminde harika bir performans grafiğiyle karşımıza gelen Lens, galibiyetlerine Reims karşısında devam ederek, üst sıraları bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens iç sahada kazandı. Ev sahibi Reims’e gol şansı vermediği mücadelede, 2 golle rahat bir galibiyete imza attı. Kazanarak bizleri yanıltmayan Lens, ligde yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkardı. Kazananları tebrik ederiz.